Ne znam da li je Woodie vec spomenija, ali cinjenica je da se Tavistock klinika zatvara, ili je vec zatvorena, nisam pratija u zadnje vrime, upravo zbog toga sto spominje. A navodno je vise od 1000 obitelji istu tuzilo, jer su djecu doslovno osakatili, koja sada osjecaju totalnu seksualnu disfunkcionalnost, zaljenje i nisu u mogucnosti naravno za daljnje normalne funkcije kao zacece, osnutak familije itd. Procedura gender transitiona se ubrzavao, spominjuci ga kao jedinu soluciju, a pristanak roditelja se dobivao kroz maliciozne izjave kao sto su neizbjezan suicid djeteta ako se to ne napravi.
Ja jesam ipak za apsolutnu slobodu izbora, po pitanju svega, ali NE dok djeca nisu izasla iz puberteta, jednostavno nisu zrela za donosenje takvih velikih odluka, i srecom strucnjaci su sve svjesniji te problematike i rigorozniji kad je pitanje iste, ponajvise zbog Tavistock slucaja.
Dosta djece ne osjeca u pubertetu interes za uzorke koji su specificni njihovom spolu, sta vodi do negativnih osjecaja, kao sta su anksioznost i depresija, koje pak zbog materijala iz danasnjih medija kojim su bombardirani vodi spolnoj fizickoj dismorfiji, te jedini izlaz vide u promjeni spola, a on to nije, vec vrijeme i mentalno sazrijevanje. Ako sa 20+ i dalje budes htio prominit spol, samo naprid. Volija bi i ja da me neko sprijecija sa 15-16 godina da se dosta istetoviram nekakvim glupostima, steta da nije 😄