fensisuperstar
Ako nisi na strani naroda koji pali, pljačka i uništava onda si rasista. Ako nisi na strani policije koja ljudima oči izbija sa gumenim metcima i lomi vratove onda si na strani naroda koja pali, pljačka i uništava.
Sada radiš isto što tvrdiš da oni rade. Gledaš crno i bijelo. Bilo je primjera kada su mirni prosvjednici predavali policiji one koji rade nered. Bilo je policajaca koji su doslovno samo čuvali red i mir. U Flintu su čak i hodali zajedno s prosvjednicima. Ima i toga da ima neonacista među prosvjednicima koji namjerno rade nered da bi smanjili važnost prosvjeda. Ima i onih koji rade nered nereda radi jer im je dosadno i ne razmišljaju. Ima svega. To je zemlja od preko 300 milijuna stanovnika.
policija podjednako ubija i bijele i crne ljude
Opet, ali opet kao i Nexus samo ignoriraš graf koji pokazuje da je po udjelu stanovništva veće stradavanje afroamerikanaca od bijelaca.
Nexus
Jesu li za vrijeme Obame umirali 16-godišnjaci nakon 24 sata u ćeliji? Jesu li se za vrijeme Obame odvajale obitelji ili tek kada je Trump ukinuo zakon o zabrani dijeljenja obitelji? Ups.
Obama nije bio svetac, ali čovječe fascinantno je kako je jedini način na koji itko može obraniti Trumpa je da pokuša reći: "A-a-ali, Obama je ubaci nešto što se nije događalo u njegovo vrijeme."
Valjda je i ovo desničarski portal koji ništa ne valja i koji je isto pristran.
Bloomberg koji je u vlasništvu Michaela Bloomberga, demokratske verzije Trumpa i čovjeka koji iskoristio svoj mandat u New Yorku da zaradi pare na građanima. Sandersova politika direktno dira Bloomberga jer je čovjek milijarder. Sasvim šokantno da će njegov portal kritizirati financijske reforme.
Veći porezi za te iste građane ne donose bolji život.
I sada se vidi da nemaš blage veze o tome o čemu pričaš. Porez ostaje isti za sve. Novi porez se primjenjuje tek kada prihod prođe određenu cifru i taj se porez primjenjuje samo na iznos koji je prešao cifru.
Uostalom, zašto Sanders nije kandidat Demokrata? Zato što su shvatili na vrijeme da njegovi prijedlozi su u najmanju ruku nevjerojatno zaostali i nemaju veze s stvarnošću.
Zato što Demokratska stranka nije spremna na to da SAD postane zemlja za sve ljude, a ne samo za bogate. Zbog toga su doslovno gurali Bidena jer je čovjek koji SAD može vratiti u status quo, u stanje u kojem je država bila prije Trumpa, a to stanje je i dalje loše za prosječnog građanina.
Aha...ok. Što točno onda želiš kazati o tom izvoru ili meni? Ne sviđa ti se ime? Piše Right Wing pa je to nešto grozno, što?
Da li je taj video stvaran? To jest oba videa? U čemu je točno problem? Čemu predrasude od strane tebe prema meni jer u tom Tweetu piše nešto što ti ne podržavaš? Kakve ima veze kako se @zove ako pokazuje video koji je legitiman? Misliš da ja to pratim tj. tu stranicu?
Morat ću opet sebe citirati s obzirom da sam odgovorio na ovo.
Ista stvar ti se događa s "Right Wing News" koji mi je zapeo za oko. Video je stvaran. Video pokazuje policijsku brutalnost. Tekst koji stoji iznad videa je jeftini populizam na koji pada zabrinjavajuć broj ljudi. Okreće se priča na to da se nema što prosvjedovati jer se nije prosvjedovalo zbog Tonyja Timpe. Ljudska se smrt koristi da bi se omalovažio pokret protiv policijske brutalnosti i za sigurnijim životom.
Možeš ti pravdati naziv koliko god želiš, obrazac ponašanja je jasan. Danas se sve etablira kao Right Wing News jer smatraju da su svake vijesti ljevičarski nastrojene. Ne sviđa im se kada se izvještava o istini pa se ona mora izvrtati. Mora se nekako populizmom iskoristiti naivnost naroda. Tako ti je nastao Dnevno.hr, tako ti je nastao Direktno.hr.
Što je s mojim poveznicama koje sam postavio, u jednome imaš čak i video? U nastavku ih ponovno postavljam.
Ova tri primjera su iz 2020. Ima ih još. O godinama prije da ne govorim. Imaš videe u kojima policija ubija nenaoružane afroamerikance prilikom zaustavljanja auta. Imaš primjere gašenja body cama i magičnog paljenja nakon što su primijenili zakon. Meni je šokantno da netko ne može vidjeti rasizam koji postoji. Doslovno ti je pred očima, imaš ga na internetu i negiraš ga. Toliko se boriš oko istinitosti videa smrti Tonyja Timpe, ali ostali videi ti nisu dovoljni. Apsurdno.
reci mi svoje insinuacije ili nemoj ništa govoriti...nema smisla.
Otpisivanje studentskog duga? Zašto? Što je s onima koji su ga uspješno otplatili i žive normalno? Oni bi se trebali osjećati kao budale ili? Što je s onima koji su se odrekli novaca, vremena i živaca da zarade, dignu kredit ili štede da otplate i koji su OTPLATILI svoj dug?
U redu. Ovo stvarno nije normalno. Umjesto da za buduće generacije budu bolji uvjeti života, ti želiš da prođu kroz isto. Samo zato što je prijašnjim generacijama ukradeno po desetljeće normalnog života i zamijenjeno stresom otplaćivanja dugova samo zato što su bili željni jebenog znanja, po tebi bi zato i buduće generaciej se trebale namučiti. Nisam htio to misliti, ali sad si stvarno dokazao da si jedan od razloga zašto je stanje u državi kakvo je. Mentalitet u kojemu je prihvatljivo pravdanje čiste pljačke je onaj koji dovodi HDZ, MOST, Trumpa, Bolsonara i slične njima na vlast.