Fico
Zato što je važno što je afroamerikanaca manje od 13%, kako ti to nije jasno?! Zato što u tweetu se zaključuje na temelju grafa kao da je udio u populaciji jednak, a nije! I u tome je razlika! Ta disproporcija je razlika koja je bitna! Odbijaš prihvatiti važnost postotka i samo bacaš konkretnu brojku jer ti se ne sviđa to što pokazuje drugi graf.
To je istina ima ih manje od 13%...e i? Da li muškaraca i žena ima otprilike 50/50? Kako to da više muškaraca završava u zatvoru od žena? Da li je to diskriminacija ili činjenica da muškarci upadaju u probleme, da su agresivniji, da rade više kriminalnih radnji? Je li kužiš što ti želim reći?
Što se tiče boldanog dijela...zašto bi meni bilo "drago" vidjeti iti jednu ovu statistiku? Je li želiš nešto insinuirati ili? Slobodno kaži pa otvori karte, a ne se vrtiti oko vruće vode.
Ovo neću komentirati dalje dok ne postaviš izvor kada već citiraš, onda mogu komentirati.
DOSLOVNO izađe odmah kada ugulaš "concetration camps meaning" u google. PRVI rezultat.
Nedostatak medicinske skrbi u hitnim slučajevima
Caged alone 24 hours a day, denied medicine: lawsuit claims 'torture' in US migrant jails
Pajdo moj...u PRAVIM konc logorima/kampovima NEMA NIKAKVE MEDICINSKE POMOĆI! Niti ti daju hranu, a jedva ti i vodu davaju.
He was eventually placed in “medical segregation” because of his allergies, leaving him alone in a cell 24 hours a day, the suit says. Staff now bring him his meals, which consist mostly of eggs and rice. But the segregation brings new health concerns, since he had previously relied on other detainees to get the staff’s attention during the anaphylactic shocks that caused him to lose consciousness.
Da ovo bi se sigurno sve dogodilo u konc logoru...daj molim te. Zato i kažem da se ne razbacuješ pojmovima koje nerazumiješ kao ni određeni političari kada kažu "nazi ovaj, hitler onaj, logor ovakav"...niti znaju što govore niti znaju što to znači. Niti su proživjeli ITI JEDAN takav režim, niti su dovoljno načitani o tome.
Izrazi slični ovima se uvijek mogu naći kod populista i onih koji padaju na populizam
Kakve ima veze što piše u naslovu videa s kojim netko želi skupljati klikove i s sadržajem koji se nalazi u njemu? Opet se vraćaš na isto kao i kada sam postao tweet u kojemu piše nešto poput "right wing media"...ono kog boli k? VAŽAN JE SADRŽAJ.
Nisam mogao pronaći ni jedan drugi već taj clickbejterski i ZNAO sam da ćeš to komentirati, a nisam imao izbora. Naravno taj komentar je nebitan jer sadržaj videa je zapravo ono što je bitno.
razno o Foxu i medijima, pristranosti
Zbilja nema smisla komentirati ovo. Svi današnji mediji rade u interesu jedne ili druge političke opcije, bogataša koji su vlasnici istih i slično.
Nerelevantno za raspravu. Zvali su Homana da objasni i objasnio je. To što je on suradnih Foxa, a ne CNN-a, NBC-a i sličnih je nebitno jer su svi isti.
Što se tiče Homana...
Thomas Homan, an immigration hardliner who oversaw deportations under President Barack Obama
https://www.cnbc.com/2019/06/14/trump-names-thomas-homan-former-acting-ice-chief-border-czar.html
Ups
U redu. Objasni. Molim te.
Što ima tu za objasniti? Švedska je zemlja od 10 milijuna ljudi, a Amerika zemlja od 330+ milijuna ljudi sa svim svjetskim korporacijama, financijsko središte SVEGA, financiraju vojne akcije i obuke u istim Skandi zemljama...
Uostalom, zašto Sanders nije kandidat Demokrata? Zato što su shvatili na vrijeme da njegovi prijedlozi su u najmanju ruku nevjerojatno zaostali i nemaju veze s stvarnošću.
S obzirom da je model zdravstva koji je htio uvesti nalik Kanadi, pretpostavit ću da Udbaši vladaju Kanadom. Otpisivanje studentskog duga je vjerojatno loša stvar jer bi omogućilo mlađim ljudima da imaju kontrolu nad svojim životom? Porez na Wall Street koji bi platio obje stvari, a pritom ne bi nikakvu štetu napravio tržištu vjerojatno je loša stvar jer se više ne bi mogle privatne korporacije izvlačiti državnim novcem?
Pojasni ovo Udbaši...jer opet...reci mi svoje insinuacije ili nemoj ništa govoriti...nema smisla.
Otpisivanje studentskog duga? Zašto? Što je s onima koji su ga uspješno otplatili i žive normalno? Oni bi se trebali osjećati kao budale ili? Što je s onima koji su se odrekli novaca, vremena i živaca da zarade, dignu kredit ili štede da otplate i koji su OTPLATILI svoj dug?
Porez na Wall Street...da ne objašnjavam sam evo:
Now let’s go back to the idea of revenue collection. Bernie Sanders claimed to be able to make college free on the basis of a financial transactions tax. This simply is not possible. Volumes would essentially disappear, and based on my years of trading experience, I’d say the revenue collected might be as low as 10% or 20% of what is advertised. It would nuke liquidity in the financial markets with very little benefit to show for it. I’d go as far as to say it could be the most destructive tax ever imposed.
https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2020-03-06/why-bernie-sanders-s-proposed-wall-street-tax-won-t-work
Valjda je i ovo desničarski portal koji ništa ne valja i koji je isto pristran.
Ne shvaćam kako ljudi ne žele imati kvalitetniji život za sebe i sugrađane.
Veći porezi za te iste građane ne donose bolji život. Ako ti stvarno misliš da bi te iste poreze platile kompanije koje uz to ZAPOŠLJAVAJU te iste ljude...pa oni bi tim istim građanima dali otkaze jer im je to jednostavno neodrživo. Jebote.
Aha...ok. Što točno onda želiš kazati o tom izvoru ili meni? Ne sviđa ti se ime? Piše Right Wing pa je to nešto grozno, što?
Da li je taj video stvaran? To jest oba videa? U čemu je točno problem? Čemu predrasude od strane tebe prema meni jer u tom Tweetu piše nešto što ti ne podržavaš? Kakve ima veze kako se @zove ako pokazuje video koji je legitiman? Misliš da ja to pratim tj. tu stranicu?
I dalje ništa :-)