Deadwalker obogatili su se oni koji su trebali i to je to, show's over, sad neka ga optuze za insider trading i mozemo svi nastaviti sa zivotima.
USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
fensisuperstar gameri su najpotlačenija manjina, gamers rise up
- Uređivano
Naslov je clickbait, no isplati se pogledati i podsjetiti malo na ekonomski common sense.
- Uređivano
Nažalost konzole ne spadaju u tu kategoriju
EDIT: osim ako Trump smatra da konzolaši nisu gejmeri
- Uređivano
Gejmeri su ošišani kao ovce u ovoj Musk/Trump kampanji.
Uvjerili su ih da kad Ubisoft zaposli crnkinju da treba napisati milijune bijesnih poruka na internetu, kad ND stavi mišićavu ženu i drugu koja je gay za glavne junakinje igre da je to kraj "moralne zapadne civilizacije".
Musk je uspio uvjeriti milijune da je genijalni izumitelj, vrhunski gamer i "jedan od nas"
Sad kad se vidi što su kreće pritisak na te iste gamere i njihove platforme da miču govor protiv njih.
Tko bi rekao.
Više u članku The Verge-a
https://www.theverge.com/command-line-newsletter/637083/elon-musk-reddit-ceo-content-moderation
stitrek evo, mislim da je ovo najbolji odgovor
wooddiebone upravo gledam.
- Uređivano
What??? Spominje se i Vučić
- Uređivano
Znam da svi igrate Oblivion, al ne smije vam iz fokusa ispasti nikad da je Donald Trump pravi pravcati fašist.
wooddiebone Kad će dići kredit u milijardama da isplate sve one zemlje kolonije koje su tlačili kroz srednji (a i novi) vijek, što kažu?
- Uređivano
pravednik citava zapadna europa, no ta pljacka je jos u punom zamahu. Pogledaj top 10 svjetskih proizvodjaca shea buttera sta je neophodan sastojak svih onih sugavih kozmetika (mahom africke zemlje), pa pogledaj bdp tih drzava koliko afrika ima rudnika zlata, a koliko rezerve, a koliko rudnika je recimo u francuskoj
Shell triba samo lupnit petom i citava vlada nigerije se mijenja. A o pokoljima desetaka tisuca nepodobnih koji se suprostave pljacki ili ne plate danak da ne pricam. Kad god dodjem u afriku krcat plin neki novi k saznam i ostanem u nevjerici da se to i dalje dogadja, a sve pod palicom europe, inace jako humanisticki osvjestene i nastrojene
Edit: otkad je modernog svita vece pljacke od pljacke afrike, vjerojatno najbogatijeg kontinenta, nije bilo niti ce ikad bit. Mos mislit kad zaposlenik shella englez ili nizozemac meni na brod u nigeriji dodje s helikopterom, a zaposlenik javne sluzbe u pokidanoj majici i žica kil piletine i radne cipele. Zadnji put kad sam isa u bonny trazih gustocu vode u rijeci po nekim publikacijama, pa gledam malo, ne znam da sam igdi vidija toliko terminala za plin, naftu, raznih postrojenja, ko tamo, zamisli da imas sve predispozicije za bit jedna od najbogatijih zemalja na svitu, a nemas za kupit kokos.
- Uređivano
wooddiebone sto sve vise čovjek gleda i sluša vijesti, ne preostaje mu nego da postaje sve više rasistički nastrojen, da ne kazem da sve vise naginje nacizmu. A izgleda da nije ni Hitler đžaba mrzio i mnoge bijele nacije pa cak i neke Nijemce. Očito je najbolje biti hejter svega pa onda imas mir.
Zero bilo bi im pametnije da dignu kredit i izvrše samo bombardiranje atomskom bombom i da se pobrisu sa lica zemlje jer očito je gen opasno mutirao ka retardaciji.
- Uređivano
Tko je tlačio koga?