- Uređivano
USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
Prvo pauzirao 90 dana sve dodatne recipročne carine, a sada što se tiče Kine isključio iz carina dobar dio robe koja je važna američkoj tech industriji. Majstor pregovarač, samo mi to ne vidimo lol.
Deadwalker Strah od gamera.
Deadwalker obogatili su se oni koji su trebali i to je to, show's over, sad neka ga optuze za insider trading i mozemo svi nastaviti sa zivotima.
fensisuperstar gameri su najpotlačenija manjina, gamers rise up
- Uređivano
Naslov je clickbait, no isplati se pogledati i podsjetiti malo na ekonomski common sense.
- Uređivano
Nažalost konzole ne spadaju u tu kategoriju
EDIT: osim ako Trump smatra da konzolaši nisu gejmeri
- Uređivano
Gejmeri su ošišani kao ovce u ovoj Musk/Trump kampanji.
Uvjerili su ih da kad Ubisoft zaposli crnkinju da treba napisati milijune bijesnih poruka na internetu, kad ND stavi mišićavu ženu i drugu koja je gay za glavne junakinje igre da je to kraj "moralne zapadne civilizacije".
Musk je uspio uvjeriti milijune da je genijalni izumitelj, vrhunski gamer i "jedan od nas"
Sad kad se vidi što su kreće pritisak na te iste gamere i njihove platforme da miču govor protiv njih.
Tko bi rekao.
Više u članku The Verge-a
https://www.theverge.com/command-line-newsletter/637083/elon-musk-reddit-ceo-content-moderation
stitrek evo, mislim da je ovo najbolji odgovor
wooddiebone upravo gledam.
- Uređivano
What??? Spominje se i Vučić
- Uređivano
Znam da svi igrate Oblivion, al ne smije vam iz fokusa ispasti nikad da je Donald Trump pravi pravcati fašist.
wooddiebone Kad će dići kredit u milijardama da isplate sve one zemlje kolonije koje su tlačili kroz srednji (a i novi) vijek, što kažu?