Jebeš to platične slamke se vraćaju…
USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
Bome i ja mrzim. No kaj ja znam, nismo više djeca da nam trebaju jebene slamčice dok pijemo sok. Koji je ionako sam po sebi hrpa šećera koji ne donosi ništa dobroga organizmu.
- Uređivano
Deadwalker nekad kada odem kod Turčina jesti onda uzmem sok u tetrapak usput i jebena slamka omekša i moram vuci ko sivonja isto da travuljagu vucem.
Najveci apsurd u tom tetrapaku ima plastike puno vise i jos je gori za okoliš. Kakvi degeni…
Papirnate slamke su scam.
- Uređivano
Putin nosi odijelo… ima staža u KGBu… a u međuvremenu postao veliki vijernik..
Zašto mu ne bi vjerovao…
Užas. Crka u najgorim mukama iskompleksirani patuljak…
Ok, bankrot kasina i svi njegovi bankroti nisu dokaz nesposobnost nego pohlepe jer mnogi tak izvuku brda love iz firmi i bankrotiraju ih namjerno.
Ovo računanje carina je dokaz nesposobnosti
- Uređivano
Ne radi link. Obrisano
Nije od jučer ideja da lupi "poštene" carine.
Nintendo još neće ponuditi preordere na Switch 2 za USA počevši od 9.4., makar su rekli da će to biti slučaj. Baš su im pokvarili planove.
Zanimljivo kak tada nije bilo problem dati mu platformu i razgovarat o politikama s kojima se ne slažeš.
Danas, iako nije promjenio stavove nimalo, Oprah ga ne bi ugostila u emisiji da joj život o tome ovisi.
Čovjek je sve u pravu…
wooddiebone Šteta, gledanost bi to svakako opravdala.
Zero Šteta, gledanost bi to svakako opravdala.
Pogotovo kad je napravio 8 triliona dolara štete u tri dana sa jednim potezom.
BTW i Oprah je napravijena od istog materijala kao Trump
somethingwrong BTW i Oprah je napravijena od istog materijala kao Trump
Da, reko bi Carl Sagan….svi smo od zvijezdane prašine.
I mislim da je Trumpova Amerika ono što je Carl Sagan uvijek želio da bude…
Bravo Trump, drmaj kavez što više.
somethingwrong BTW i Oprah je napravijena od istog materijala kao Trump
Raja, masa ili gomila ne kuži da je i sam woke produkt tog "materijala"…dobar primjer je LGB pokret iz 60-ih i 70-ih za prava sexualne opredjeljenosti gdje se sustavno zadnjih 20 godina smixa i "podrži" sa spolnim opredjeljenostima (TQ…) da se dobije kompleksni mix za zavaditi te iste mase…slicno i sa Black Lives Matter "podrškom" samo na osnovi rase…
To je i kao ratovanje, jedno vrijeme se "ulaže"" u određene postrojbe koje se kasnije žrtvuju da bi se sprovelo druge ciljeve…ništa novo pod suncem a raja ce valjda progledati da oba politicka krila su krila iste ptice…
stitrek to je malo pregeneralno, ali da, otkad je u Americi korupcija legalna generalno svi funkcioniraju na taj način.
No realnost je ipak malo kompleksnija: treba samo pogledati 25satni govor senatora Bookera u odnosu na retoriku republikanaca koji su uz trumpa, dakako i njihove ciljeve i djela.
Stvar je toliko zamršena da je vrlo lako izjednačavati jedne i druge i to i je razlog zašto se samo izmjenjuju. Jedina konstanta obje stranke je podrška Izraelu bez obzira šta god radili. Konstanta borbe protiv Rusije više nije konstanta jer trump očito podržava Rusiju u nadi da će podijeliti Ukrajinu.
Njegove pristaše otvoreno slave Putina, Kim Jonga i slične. I to samo iz obijesti, "kontre" prema "woke brigadi".
Ti isti koji se prepucavaju po društvenim mrežama su zapravo gamer-generacija, oni najviše koriste i najlakše su influencani preko youtube i društvenih mreža. Oni su bili ključ ovog cijelog procesa indoktrinacije gdje se sve izvrnulo i te sile su uspjele progurati cijeli paket nelogičnosti da duboko podijele mlađe generacije.
Svijet u kojemsu uvijek slavljeni(kako su se izmjenjivali demokrati i republikanci) "oslobađanje, a zapravo invazija i pljačka", "demokracija, a zapravo vlast korporacija" , "sloboda govora, a zapravo propaganda" je razotkriven u potpunosti još 2008. Od tada su krenule podjele, tu je krenuo novi val rasizma, šovinizma i woke pokret, da se ljudi počnu svađati oko novih izmišljenih neprijatelja. A u sjeni ljudi koji profitiraju od padova i rasta burzi.
Tako danas imamo celebrityje proizašle iz tog imaginarnog ideološkog rata koji predstavljaju ikone MAGA pokreta:
Russela Branda(optuženog za 6 silovanja), Andrew Tatea(u kućnom pritvoru radi trgovine ljudima i online prijevare), Elona Muska (lika koji se memao do statusa najbogatijeg(sad već ne najbogatijeg) lika na svijetu i neke imaginarne tech ikone(iako nije nikad izmislio ništa), skupa sa vojskom manjih i većih internet personalityja i na čelu imamo Trumpa koji je uspio bankrotirati 4 kazina od svojih 6 bankrota i za kojeg će svi njegovi fanovi se zakleti da je ekonomski genije, da je lik osuđen i optužen za toliko prijevara i drugih stvari najpošteniji.
To je taj svijet, licemjerje i double thinking na maksimum,sad je samo na očigled svima, nije skriven iza parola o slobodi i demokraciji kao kad je prije Amerika ulijetala u tuđe države kad god je zafalilo love u budžetu. Uletili su u svijet gaminga i društvenih mreža da prikupe viralnu kritičnu masu i uvjerili su tinejdžere pa nadalje u neke vrlo opasne stvari, poput odnosa prema ženama, rasama i svemu šta bi moglo predstavljati "woke" na čemu dnevno zarađuju tisuće influencera tražeći i najmanju naznaku svega šta nije muško, jako i bijelo da to proglase " woke mind virusom" u igrama, filmovima i edukaciji, gdje su i propagatori i publika koja jede ta govna masom potpuna suprotnost svojim imaginarnim "vikinškim" herojima i individualnim stajalištima, gdje u live chatovima i postovima na socijalnim mrežama unisono chantaju , FAFO, absolute cinema, get rekt, woke, itd. itd. To je taj najniži oblik populizma koji je danas u opticaju. Na žalost, u Americi nema treće opcije i jaz je samo sve dublji, na žalost to se sve prelilo i u Europu, pogotovo u UK, Europu koja nakon stoljeća najcrnjih ratovanja, najkrvavijih granica i invazija lijevo i desno se taman počela oslobađati od tereta svoje sramotne povijesti.
Zamisli da je recimo Kina sa svojih 2milijarde stanovika imala takve ideologije i apetite poput amerike,UK, Francuske, Njemačke, Španjolske, Mađarske, Rusije i od nedavno Izraela. Ha?
Boje se neki ljudi u Europi o zamjeni "bijelog čovjeka" nakon sustavnog držanja ostatka svijeta u mraku i gladi. Šta se ovdje očekuje, do kad se misli da će ta igra proći? Mi tek sad kao počinjemo primjećivati što se događa kad ne želimo platiti našeg čovjeka da slaže krevete, čisti kanalizaciju i ulice, postavlja knauf i štema instalacije. Njemačka, UK i Francuska to odavno primjećuju uz sve svoje invazije na vrh svega i kad se primijeti problem onda je kriv taj iz Bangladeša, Obama, Bush, pogrešna religija, komunizam, pogrešna rasa, višsk edukacije, Ubisoft, neka x trandža na internetu, droca sa OFa, pička materina, samo ne mi i nikako predatorski kapitalizam I zazivaju se opet križarski ratovi, fašizam, nacizam, segregacija, oduzimanje prava glasa ženama i sve šta neki debil danas progura na internetu.
Jel? Jel to to šta hoćemo? A s druge strane imamo državu sa višetisućljećnom tradicijom, sa najvećim brojem stanovnika i praktički preko 70% svih potrebnih resursa za održavanje ovog i ovakvog tehnološkog napretka i mi želimo sve šta oni proizvode i to za cijenu za koju mi ne bi radili i još očekujemo da su dovoljno glupi da to ne iskoriste dok se mi svađamo oko debilanedok pijuckamo espresić. Kako krasan koncept.
Ti si geopolitick Eminem, sabijanje cinjenica u rep stilu, slažem se ali zakljucak je isti, riba smrdi od glave a tko/što je glava? treba pitat Kojimu…ništa novo pod suncem, samo novi imperativi, tehnologije i igracke a iluzija i dalje šiba…Hindu Maya