Fenix Deadwalker pa ovo je 100%. Dovoljno je vidit samo na primjeru ovog foruma kako je Musk izgubio dio followinga kad je počeo varat u igri, a pogotovo nakon beefa s Asmonom kad se moralo birat stranu Sad ide isto s Trumpom. Gameri će ga srušit (da ne napišem nejebači )
Deadwalker Fenix čekam samo novi pricing za Switch 2 u Americi i da vidiš koliko će ekspremno otići iz ovalnog ureda
somethingwrong BTW Musk je izgleda napravio najlošiji poslovni potez ikada, sad okreće ploču i zaziva beztarifni sistem
Genesis kako je moguce vec narucit switch2 ako je receno da krece preorder 8.4 il tako nesto? Vidjeh i na amazonu da kroz pozivnicu mozes narucit tj preoder….
maverick Genesis tako sto je moguće. Doslovce sam stavio sliku u Switch 2 temi sa potvdom narudžbe. Evo i Mail potvrde
Deadwalker https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/scena-hitlera-iz-hit-filma-postala-viralni-mem-nakon-kaosa-na-svjetskim-burzama/2659114.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_prva_m
wooddiebone Deadwalker Kako li se dovraga netko toga dosjetio. Stvarno ovi današnji klinci su magovi sa tim kompjuterima…
maverick renda samo su igre skupe. Heat nemaju blage veze šta pričaju. Nisu političari ni u svojoj kuci. Zene im vode parlament. Kao sto sam rekao vec za Trumpa: maverick Čovjek je sve u pravu…
Zero Ne bih se čudio da korigiraju cijene već za "drugu rundu" prednarudžbi i za EU, ako ostanu carine kakve jesu. Trošak će svakako prenijeti na potrošača, bez obzira što vjerojatno s inicijalnom cijenom u startu ostvaruju profit.
wooddiebone Pa jasno je od početka da je cilj ovih debilnih carina bio da se postigne tako nešto. Zato su mi i apsurdne sve te prvoloptaške i impulzivne reakcije kakve viđamo na netu.
Heat Trump će smanjiti poreze i pomoći samo milijarderima. ORANGE MAN BAD! Trump uvodi tarife, s&p 500 minus 15%, milijarderi na aparatima. ORANGE MAN BAD!