maverick osobno znam za jednu koja upoznala nekog arapa na netu (imala zarucnika tu) on joj obecavao brda i doline, dosao tu, karao u hotelu par dana i nije se javljao vise nikad. Znaci bila spremna spucat decka od nekih 8 god za nekog koji joj vise manje obecavao vise para.

Svaki retard sa malo znanja zna kak se arapi prema zenama odnose ali hej, ocito ljudskoj gluposti nema kraja.

Ovo je preko bare sigurno deprimirajuće za pogledati u 2025.

Nije pomoglo ni onih 150 000 eura što im je Vučić poslao. 🤣

Meanwhile, vidim da Trump najavljuje 25% carine na sve aute koji nisu američki. Izgleda da je Musku stvarno došla voda do vrata.

doktor1 Jedno smeće manje. Davnih dana u Australiji mu je netko trebao zalijepiti metak u čelo.

Svaka čast policajki!

doktor1 Kada će neka slična u americi onom malomnom starcu zaljepit metak dok ne uništi sve?

Ali Biden nije više predsjednik. Ili?

Giphy - Confused Trailer Park Boys GIF

prayer To uvijek kažu kad nekoga ugasi policija.

Ovaj doktor bi samo nekoga eliminirao, da nije reinkarnacija Mengelea?

Heat

A imam kolegu koji radi u krimu koji mi je rekao da ga je policajka u koljeno pogodila pa se onda on poslje roknuo.

prayer pa i u clanku piše da se mozda i sam ubio, bitno da svaka cast zeni sto ga je ubila.

Heat Ovaj doktor bi samo nekoga eliminirao

Ja mislim da bi trebao ici u Ukrajinu ratovat. Sa svojim vidom bi bio dobar snajperista.

Fenix pa i da nije, treba da ga zaustavi, ako ništa drugo vatrenim oružjem. I eto cak je po PS-u pucala u nogu.

maverick eto cak je po PS-u pucala u nogu

Samo ne po PSu, što nije po xboxu pucala. Oprostite, kolegica je malo popila