USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
- Uređivano
Ah da, to je ta maksimalna transparentnost Boleka i Loleka.
Ptičja gripa im se isto širi, eksperti za pandemiju su MIA (od 20 samo 1 nije otpušten), jaja valjda na povijesnom maksimumu.
- Uređivano
The United Kingdom has updated its travel advice for British citizens planning to visit the United States, warning of potential arrest or detention if travelers fail to comply with entry requirements.
It comes amid President Donald Trump's large-scale crackdown on illegal immigration.
"You should comply with all entry, visa and other conditions of entry. The authorities in the U.S. set and enforce entry rules strictly. You may be liable to arrest or detention if you break the rules," the guidance reads.
https://www.newsweek.com/britain-issues-travel-warning-us-deportations-2047878
Također:
https://www.gov.uk/foreign-travel-advice/canada
https://www.gov.uk/foreign-travel-advice/france
https://www.newsweek.com/germany-issues-travel-warning-us-2047773
#artofthedeal
#maketourismgreatagain
Treba biti gore prije nego postane bolje
Trump o sinu Barronu : "On pogleda racunalo i zna ga upaliti , nevjerojatno. On je informaticki carobnjak. "
Nema straha za buducnost SAD-a uz ovakve infomaticki potkovane umove.
hah ajde starija je generacija, pa i mogu razumiti izjavu.
I ja sam djedu i neni neki dan novo hdmi kablo zamijenio u d3 box od telemacha, jer im je stari prekidao, gledali su me u nevjerici kao da sam izmislio algoritam za slijetanje međunarodne svemirske stanice na zemlju.
Trump bi se baš čini kao čičica koga tehnologija ne zanima uopšte.
Raziel alo šta to pričaš: "Nobody knows about technology more then me"
"TECHNOLOGY—let me tell you, folks, nobody understands it better than ME. We’ve got the BEST TECH, the SMARTEST PEOPLE, and believe me, we're making it GREATER THAN EVER BEFORE. Other countries? They're trying to catch up, but they CAN’T. We’re LEADING in AI, in SPACE, in EVERYTHING. BIG WINS, folks—HUGE!"
Malo si prebukvalno shvatio njegove riječi.
Raziel moguce, no ionako je bila sala
Solid_Snake HUUUUUUUUUGE
Kaj onda je i dokumentarac o Kleopatri je samo inspiriran Kleopatrom .
I Mala Sirena i Snjeguljica i April O'Neil i Velma…
Možda nosi ime orginala, ali sve je to samo inspirirano.
Inspirirano rasizmom lol.
wooddiebone pogledaj seriju, nije loša
wooddiebone po obicnom, lupas totalne gluposti i cool si si
- Uređivano
Isus bi trebao biti sličniji palesticima nego dancima…pa ono, tu nije problem …
nastavljaju se pregovori oko mira, da bi Ukrajina napala Rusiju sa dronovima uoci pocetka razgovora izmedju americkih i ruskih duznisnika u S.Arabiji.
Analiticari vjeruju da je jedan od razloga za tajming napada da podsjete Moskvu i Washington da Ukrajina jos uvijek ima karte za igrati tu ratu…i sta sad reci na ovo?
Genesis nema se tu sta reći više zapravo. Ukrajina se praktički brani i tako osnažuju poziciju u pregovorima. Da puste da Amerika i Rusija dogovaraju, a vjerojatno ce morati, to je kapitulacija.
Sjetimo se kako Hrvatska nije htjela prihvatiti pripajanje, odnosno odvajanje od Hrvatske teritorije koji su bili pod okupacijom i da nije bilo Oluje bili bi prisiljeni prihvatiti te uvjete
Situacija je drukčija u snazi u ovom slučaju (i to samo zbog nuklearnog oružja), ali isti je scenarij.
Napadač preko proxyja u tuđoj državi zeli odvojiti teritorij. Proglašava vladu te države nacistima i tako mobilizira svoj narod i te proxyje koji se odjednom žele pripojiti "majci".
I tu sve sličnosti prestaju.
Svijet bi pomogao, ali visi mač kojeg se svi boje. Tako da rezultat svega je najvjerojatnije kapitulacija Ukrajine, prihvaćanje velikog dijela Ruskih zahtjeva i ulazak Amerike i nekih dijelova međunarodnih snaga i velikih korporacija za obnovu Ukrajine i uspostavljanje internacionalne kontrole nad političkim sudionicima sad već bivše države. Ukratko, slično onome što se dogodilo sa BiH.
Iskopaj gdje je neki originalni crni lik zamijenjen bijelcom, a da nije u nekom negativnom smislu kao u seriji.
Brijac nemoj i ti sad. To ovdje nije slučaj, serija nije bila inspirirana s nijednim slučajem posebno. Nažalost ima više takvih slučajeva svih rasa i dobi.
Na audiciji je bilo preko 50 dječaka, vjerojatno svih rasa. Mali je rasturio, rasturio tipa za Emmy i to zbilja ne pretjerujem. Ići sad to banalizirat zbog Tatea i gluposti s Kleopatrom i Snjeguljcom je retardirano.
Tatea nisam bzvz spomenuo, ova slika je krenula od njega i njegovih fanova koji bi jebali, ali eto, ne mogu jebati. A serija je dobrim dijelom inspirirana upravo njim i kako ta incel kultura djeluje na mlade tinejdžere.
Sad zamisli Mavericka, Fensija i Woodieja, inače dobre dečke koji nažalost u 30-ima ili blizu 30-ih ne jebu ili ih je razočarao ženski rod, ili oboje. Pa traže zajedničke teme i iskustva kroz takve likove poput Asmona i Tatea koji zagovaraju tu mušku macho kulturu (uopće ne znam kako bi je nazvao). I to je u redu, odrasli su ljudi, jednim dobrim dijelom je i odgovornost društva u cjelini što kod odraslih ljudi imamo takve frustracije. Ali to se dostupnošću interneta nažalost danas preslikava i na djecu koja po tim pitanjima moraju puno brže odrasti nego što smo svojevremeno mi. Sada zamisli takve seksualne frustracije navedenog trojca uparenog s tinejdžerskim hormonima, pa pomnoži s 30 koliko ih je u razredu ili 600 koliko ih je u školi, i dobiješ ono s čime se današnja djeca moraju danas suočavati. Za par godina će i tvoja.
Ali ne, lakše je sve gurnut pod tepih, u paintu zalijepit dvije slike skupa i stavit na internet. Sve na internetu je ionako istina i nitko od nas nije retardiran.
Tješi se da je tako lol
- Uređivano
Ma nebito sad ta serija. Vidio sam to 100 puta. Evo nova Snow White, Little Mermaid, The Last of Us serija samo su bijelci zamijenjeni crncima ili tamnoputima, a svi crnci iz igre su ostali crnci u seriji. Samo zato što se izbacuje bijelce nitko ne priča o tome, da se dogodilo obratno bio bi skandal i vjerojatno bi se palilo po ulicama u Americi.
To je rasizam prema bijelcima samo što vi to ne želite vidjeti.
- Uređivano
Fenix asmon, tate i općenito trump i musk su vam goreca tema. Sve redom desničari u vasim očima koji truju muškarce i evo cak i nas forumaše. Ja sam bio puno prije nekog tate-a ovakav i ako ti misliš da mi takvi i slicni diktiraju način zivota, kao sto mozda tebi liberlana ideologija, onda se jako varas. Ali mi ovdje pričamo o politici, ali vama je nemoguće to odvojiviti u raspravama od osobnih napada i u nedostatku argumenata krenete na vrijeđanja u rukavicama.
- Uređivano
Fenix ti si stvarno daješ jako puno oduška u zaključivanju detalja iz privatnih života nekih od nas samo da bi popljuvao neke influensere na internetu s nama kao primjerima "tipičnih" njihovih pratitelja.
Ja u životu nisam brijao na nikoga na netu niti me zanima ičije mišljenje o nečemu.
Ne vidim kakve veze Tate uopće ima s ovom serijom i ičim o čemu ovdje pričamo.
Nisam čuo od njega ni o njemu mjesecima, a i prije toga je bio bitan u mom životu isto ko i zrno pjeska na plaži na Papui Novoj Gvineji.
maverick ne znam zašto se živciraš ja sam si otvorio pivo slušam asmontatea u pozadini i gledam koju ću ženu da zovem da mi dođe napraviti sendvič.
Neću uopće komentirati ovo o seksu i tome da nas je razočarao ženski rod. Mene je razočarala jedna žena u životu.
Big fucking deal. Sin živi sa mnom, živ zdrav, lud ko tata, i na prvom mjestu. I neću sigurno trčati za nekom fuljetinom.
Ali čisto da se razumijemo jebem nešto sa strane. Ali to su moje privatne stvari hvala lijepa.
- Uređivano
Izgleda da trebamo priložiti papir sa potpisima jebanih dama.
Ja ne kužim dokle može ovo trajat… konstantno trpanje u ladice s nekim mitskim internet jadnicima koje su žene razočarale i sad su ogorčeni ili ljuti pa se iskaljuju na jadnim ljevičarima na internetu.
Kaj bi bilo da ja sad krenem sve vas nazivat cuckovima i white knightovima koji briju na ljevičarenje samo zato da mogu jebat zgodne ljevičarke?
Ne kužim zaš uvijek iz istog smjera dolazi histerija, vrijeđanje, generaliziranje, trpanje u ladice…
A mi olfo fašisti.
fensisuperstar ne živciram se nego ne razumijem cemu to?! Bolje je kada sam banan jer ne ulazim u ovakve glupe debate barem.