Raziel alo šta to pričaš: "Nobody knows about technology more then me"
USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
"TECHNOLOGY—let me tell you, folks, nobody understands it better than ME. We’ve got the BEST TECH, the SMARTEST PEOPLE, and believe me, we're making it GREATER THAN EVER BEFORE. Other countries? They're trying to catch up, but they CAN’T. We’re LEADING in AI, in SPACE, in EVERYTHING. BIG WINS, folks—HUGE!"
Malo si prebukvalno shvatio njegove riječi.
Raziel moguce, no ionako je bila sala
Solid_Snake HUUUUUUUUUGE
Kaj onda je i dokumentarac o Kleopatri je samo inspiriran Kleopatrom .
I Mala Sirena i Snjeguljica i April O'Neil i Velma…
Možda nosi ime orginala, ali sve je to samo inspirirano.
Inspirirano rasizmom lol.
wooddiebone pogledaj seriju, nije loša
wooddiebone po obicnom, lupas totalne gluposti i cool si si
- Uređivano
Isus bi trebao biti sličniji palesticima nego dancima…pa ono, tu nije problem …
nastavljaju se pregovori oko mira, da bi Ukrajina napala Rusiju sa dronovima uoci pocetka razgovora izmedju americkih i ruskih duznisnika u S.Arabiji.
Analiticari vjeruju da je jedan od razloga za tajming napada da podsjete Moskvu i Washington da Ukrajina jos uvijek ima karte za igrati tu ratu…i sta sad reci na ovo?
Genesis nema se tu sta reći više zapravo. Ukrajina se praktički brani i tako osnažuju poziciju u pregovorima. Da puste da Amerika i Rusija dogovaraju, a vjerojatno ce morati, to je kapitulacija.
Sjetimo se kako Hrvatska nije htjela prihvatiti pripajanje, odnosno odvajanje od Hrvatske teritorije koji su bili pod okupacijom i da nije bilo Oluje bili bi prisiljeni prihvatiti te uvjete
Situacija je drukčija u snazi u ovom slučaju (i to samo zbog nuklearnog oružja), ali isti je scenarij.
Napadač preko proxyja u tuđoj državi zeli odvojiti teritorij. Proglašava vladu te države nacistima i tako mobilizira svoj narod i te proxyje koji se odjednom žele pripojiti "majci".
I tu sve sličnosti prestaju.
Svijet bi pomogao, ali visi mač kojeg se svi boje. Tako da rezultat svega je najvjerojatnije kapitulacija Ukrajine, prihvaćanje velikog dijela Ruskih zahtjeva i ulazak Amerike i nekih dijelova međunarodnih snaga i velikih korporacija za obnovu Ukrajine i uspostavljanje internacionalne kontrole nad političkim sudionicima sad već bivše države. Ukratko, slično onome što se dogodilo sa BiH.