Tzereen
Na koju stranu misliš da sam otišao? Stranu koja ne podržava beskrajno ratovanje i dizanje tenzija nego želi krenuti prema rješenju?
Ne razumijem što je tolko kontroverzno u mom stavu i odgovorit ću na svako pitanje koje mi netko postavi da bi probao razumjet.
S druge strane, svi argumenti koji idu kontra mog stava su bazirani ili na ideji da treba ratovati dok Ukrajina ne bude apsolitno sravnjena sa zemljom ili na patološkoj mržnji prema narančastom čovjeku.
Oba su apsolutno iracionalna. Sve negativno kaj o njemu pišu, gledam već godinama kod svih političara ikad, ali samo njemu se to pripisuje kao nešto što se ne smije tolerirati.
Doslovno 3 godine zapad dopušta da se događa to kaj se događa u Ukrajini, nespreman niti uzeti u obzir pregovore s Putinom. Onda dođe jedan Trump i pokrene cjeli proces za mir.
I kreće medijska i politička sabotaža od prvog dana. Nikako narančasti čovijek ne smije biti taj koji će postići mir, jer je taj čovjek neprijatelj. Puno nam je bio draži senilni djedica kojim smo mogli manipulirat.
Doslovno Trump Derangement Syndrome.
Doslovno veći witch hunt i smear kampanja se nije vodila nikad nigdje, a da je i apsolutno sve kaj o njemu pišu, pričaju i tvrde istina, nije ništa gori od bilo kojeg drugog političara.
Ne mogu ga podnjet pojedinci. Takav im je trn u oku da su svako zrno racionale koje im je još ostalo od medijske manipulacije i propagande spremni ignorirat da bi drugima pokazali da su oni častiti i moralni ljudi i ne podržavaju LITERALLY HITLERA.
S druge strane, ljude koji stanu na loptu, razmisle o onom kaj se događa i nisu vođeni iracionalnom mržnjom nego promatraju kaj se događa se optužuje da zauzimaju strane i podržavaju diktatora.
Da, iskreno podržavam bilo čiji trud da se završi rat u Ukrajini.
Neki se protive samoj ideji sjedanja za stol smo zato što je kriva osoba pokrenula inicijativu. Meni je to apsurdno i odvratno.
Možda je to krivo. Možda treba ratovati još 5 godina, možda mora poginuti još 100-150 milijuna ljudi da pravda bude zadovoljena i zli Putin bude osuđen u Haagu da u luksuznoj ćeliji čeka smrt dok svi mi oplakujemo stradale i gradimo spomenike.
Predivna budućnost temeljena na moralu i suradnji. Rupe od metaka se lako riješe sa rabic mrežom i malo gleta.
Ali bar narančasti čovjek nikad nije dobio Nobelovu nagradu za mir.
Vidjet ćemo za 5 godina kak će bit. Siguran sam da ću ja puno prije priznat ako se pokaže da sam bio u krivu nego bilo tko na "drugoj strani".