Ali pazi te izjave:

Oštro je kritizirao blok, rekavši da je EU "osnovana kako bi prevarila Sjedinjene Države".

Ha-Ha-HaHa-Ha-Ha

Živimo u filmu idiocracy.

Sa sluzbenog instagram accounta narancastog majmuna. Ne znam ni sta reci na ovo, bolesno.

Katastrofa…taj debil nema niti malo srama.

Mislia san da ameri nikad neće pasti niže od Busha. Ali san se hebeno privaria. Bush je za ovu spodobu gospodin čovik.

• Heat

•  
    •  

Gaženje kurve europe koja je američka kolonija je savršeni scenarij, jedva čekam povratak militarističke Europe.

Inače, je li ikome dosad stvarno uveo carine ili je ostalo na trkeljanju?

Fenix sviđa mi se kad govori koja budala je potpisala tolko glupi trgovinski sporazum s Kanadom.

Čitam komentrae…. Ono…

Ti Amerikanci su glupi ko goli kurac i još više nepismeni. Da Bog da Trump uvede 300% carine na sve zemlje pa da svaki od njih plaća 300% veću cijenu na uvezene stvari.

Always two, there are. No more. No less. A Master and an apprentice.

bosscorelli

E al stvarno lik mogo bi bar kapu skinut s jebene glave.

Mislim da je Elon Trumpu i ovim starim prdonjama ko neki Sheldon sa Petar Pan kompleksom.

Daju mu da ima šiltericu jer ih podsjeća na one kapice sa propelerom pa im je simpatično.

Od svih idiota tamo, ovaj je posebna kategorija. Koliko nepotrebnih smrti slijedi tamo, većinom beba 😥

wooddiebone Nikada nisam kužio Amere i te njihove fetiše na šilterice.

Koliko sam samo pogledao podcasta ili nekih intervjua na Yubito.

Ljudi sjede u sobi, uredu, dnevnom… Znači nema sunca, kiše i nije hladno. Šilterica na glavi.

Silterice, cipele tj. tenisice dok si doma i zderanje u autu… To valjda samo oni razumiju 😃

ThomasAAnderson RFK laze cim zine, mozda je crv u mozgu napravio ipak malo vise stete. Zadnja smrt od te opasne bolesti je u SAD-u zabiljezena 2015, a ne svake godine kako on kaze. A ovo sad izgleda da bi moglo uzeti jos mladih zivota.

The Texas Department of State Health Services reported on Tuesday that it was aware of 124 cases diagnosed since the outbreak began in early January, up from 90 cases on Friday. Almost all of the cases - 101 - were in patients aged 17 and younger.

The US declared that measles had been "eliminated" in 2000, but the country has seen outbreaks in recent years amid a rise in anti-vaccine sentiment. The last US measles death was in 2015, according to the Infectious Diseases Society of America.

dormin Ako mislis na sliku koju sam ja postao prije koji dan, nije to bila molitva nego su pomocu dodira mu prenjeli svoju energiju tako da ne zaspi na sastancima. I da ne napuni pelenu za odrasle.

bosscorelli

Trump, RFK na stranu, ali postoji u društvu i u našoj blizini priličan broj sugrađana koji su jednostavno neinteligentni, neobrazovani, ponosni u svom neznanju i onda još povodljivi populističkoj propagandi. Nijedan političar nebi mogao ništa ljudima da si oni sami to ne dozvoljavaju. Ovo vraćanje bolesti koje smo iskorijenili cjepivom je uvjerljivo najveći stupanj bedastoće. I to namjerno.

Bilo bi urnebesno da mala djeca nisu na najvećem udarcu posljedica te retardacije.