- Uređivano
E al stvarno lik mogo bi bar kapu skinut s jebene glave.
Mislim da je Elon Trumpu i ovim starim prdonjama ko neki Sheldon sa Petar Pan kompleksom.
Daju mu da ima šiltericu jer ih podsjeća na one kapice sa propelerom pa im je simpatično.
E al stvarno lik mogo bi bar kapu skinut s jebene glave.
Mislim da je Elon Trumpu i ovim starim prdonjama ko neki Sheldon sa Petar Pan kompleksom.
Daju mu da ima šiltericu jer ih podsjeća na one kapice sa propelerom pa im je simpatično.
Od svih idiota tamo, ovaj je posebna kategorija. Koliko nepotrebnih smrti slijedi tamo, većinom beba
wooddiebone Nikada nisam kužio Amere i te njihove fetiše na šilterice.
Koliko sam samo pogledao podcasta ili nekih intervjua na Yubito.
Ljudi sjede u sobi, uredu, dnevnom… Znači nema sunca, kiše i nije hladno. Šilterica na glavi.
Silterice, cipele tj. tenisice dok si doma i zderanje u autu… To valjda samo oni razumiju
ThomasAAnderson RFK laze cim zine, mozda je crv u mozgu napravio ipak malo vise stete. Zadnja smrt od te opasne bolesti je u SAD-u zabiljezena 2015, a ne svake godine kako on kaze. A ovo sad izgleda da bi moglo uzeti jos mladih zivota.
The Texas Department of State Health Services reported on Tuesday that it was aware of 124 cases diagnosed since the outbreak began in early January, up from 90 cases on Friday. Almost all of the cases - 101 - were in patients aged 17 and younger.
The US declared that measles had been "eliminated" in 2000, but the country has seen outbreaks in recent years amid a rise in anti-vaccine sentiment. The last US measles death was in 2015, according to the Infectious Diseases Society of America.
Molitva je bila vrh…
dormin Ako mislis na sliku koju sam ja postao prije koji dan, nije to bila molitva nego su pomocu dodira mu prenjeli svoju energiju tako da ne zaspi na sastancima. I da ne napuni pelenu za odrasle.
Trump, RFK na stranu, ali postoji u društvu i u našoj blizini priličan broj sugrađana koji su jednostavno neinteligentni, neobrazovani, ponosni u svom neznanju i onda još povodljivi populističkoj propagandi. Nijedan političar nebi mogao ništa ljudima da si oni sami to ne dozvoljavaju. Ovo vraćanje bolesti koje smo iskorijenili cjepivom je uvjerljivo najveći stupanj bedastoće. I to namjerno.
Bilo bi urnebesno da mala djeca nisu na najvećem udarcu posljedica te retardacije.
bosscorelli Zadnja smrt od te opasne bolesti je u SAD-u zabiljezena 2015, a ne svake godine kako on kaze.
Pa ja ću se ranit više od ove paranoidne shizofrenije
Gdje on kaže da ima svake godine smrti od ospica?
Molio bi preporuku dilera. Nisam se dugo treso u kutu u fetalnom položaju i buncao.
Relevantnije danas nego onda .D
wooddiebone Ispricavam se , krivo sam napisao. Nije rekao da ima smrti svake godine nego outbreaks. Mea culpa.
“Incidentally, there have been four measles outbreaks this year in this country. Last year there were 16. So it’s not unusual. We have measles outbreaks every year,” Kennedy said when asked about the child’s death during the first two months of this year."
Ne pada mi napamet ga branit, izrekao je dovoljno gluposti kao i svi političari, ali podatci jednostavno idu u prilog njegovoj izjavi.
https://www.statista.com/statistics/186678/new-cases-of-measles-in-the-us-since-1950/
Znači svake godine se događa određeni broj slučajeva rubeole u Americi i broj iz godine u godinu ne podržava ideju da se rubeola "vraća" zbog niske procjepljenosti. Jedini značajni pad koji vidimo je tijekom covid pandemije što je logično jer su ljudi bili doma, a nakon kraja pandemije u SADu vidimo povratak na normalne trendove.
RFK ne prica gluposti nego laze. RFK nema apsolutno nikakvu zdravstvenu edukaciju sto je vrlo ocito. RFK je tvrdio da cijepljenja uzrokuju autizam. RFK je bio u Samoi tijekom epidemije 2019 te dijelio lazne informacije o cijepivima. Umrlo je 83 ljudi, vecinom djeca. Umrlo bi ih manje da nije dijelio lazne informacije.
Pa taj covjek ne bi smio voditi nasu malu kliniku, a ne cjeli zdravstveni sustav SAD-a.
Jos jedna vijest da ne postam dvaput zaredom.
Nije problem u izjavi "bilo je measles outbreaks svake godine". Jer se pod outbreak svrstava svaka situacija gdje dvoje ili više osoba ima potvrđen slučaj rubeole. Problem je što su defundirali CDC - njihovu glavnu federalnu agenciju za zarazne bolesti uz sve ostale zdravstvene agencije.
Ono na što ljudi upozoravaju je da za razliku od prošlosti, sad pa na dalje neće biti dovoljno ljudi ni sredstva prvo da se na vrijeme detektira outbreak, a onda i ispravno reagira. A to su sve napravili u prvih mjesec dana, imaju još 4 godine haračenja.
I to nije jedina agencija koju defundiraju i dijele masovne otkaze. Predlagali su ukidanje ministarstva edukacije te isto dati drzavama da same vode. Trump predlozio ukidanje Savezne agencije za upravljanje u hitnim slučajevima. Ima toga jos. Jedino ih sprijecavaju sudovi. JD Vance je izjavio da suci ne bi smjeli sprijecavati Trumpa u njegovoj agendi. Vrlo demokratski od potpredsjednika.
Trump je potpisao executive order kojim bi se trebao oformiti fond kakav ima Norveška. Otkud novci za to ? SAD rusi rekord zaduzenosti iz godine u godinu. Moguce prodajom javnih povrsina i/ili dijelova nacinalnih parkova. Utah je vec izgubio parnicu u vezi toga. Ako SAD nesto radi izvanredno i u tome ih hvali cijeli svijet , to su onda nacionalni parkovi. O tome se pise i u Project 2025 za koji je Trump izjavio da nikad nije cuo za njega pa je uhvacen u laži kasnije. Šok , znam. Inace, vecina Trumpovih odluka se podudara sa onima koje se navode u project 2025.
Najlakse je reci da samo pricaju gluposti i ne misle ozbiljno.
Znači ovaj potjero Zelenog iz bijele kuće….