Raziel Nekako mi sve izglednija mogućnost da će se ovaj film obistiniti. Šalje se vojska na granice, milioni lgbt ljudi će na proteste, a Musk se nazi pozdravom popiškio po Židovima i WW2 veteranima/žrtvama. I to sve Day One.
stitrek Raziel Nekako mi sve izglednija mogućnost da će se ovaj film obistiniti. Šalje se vojska na granice, milioni lgbt ljudi će na proteste, a Musk se nazi pozdravom popiškio po Židovima i WW2 veteranima/žrtvama. I to sve Day One. To ti je sve igrokaz i kontrolirana opozicija, ping-pong🎪, kad dublje istražiš vidjet ces da ti protiv kojih "pljuju" su zapravo njihovi kontrolori/financijeri sa kapicama…a iza njih je okrugli stol🕵️♂️🤣
wooddiebone stitrek Kak znaš da je stol okrugli? Jesu svi za njim jednaki ili imaju nekog vođu. Ako imaju, onda im treba dugački pravomutni stol, a ne okrugli.
stitrek wooddiebone Ah hah, fali ti smiley na kraju posta, moj post je imao🤣 pa sad shvati kako hoces taj "okrugli stol"😁
fensisuperstar doktor1 meni izgleda kao da rasteže malo vrat. Ili to što za vrijeme inauguracije u isto vrijeme "igra" path of exile 2
chono Gore od ovih gendera i woke pizdarija su teorericari zavjera. Zamisli mindseta, netko iz ove vukojebine od drzave na temelju Youtubea zna sve igrice svjetskih velesila, korporacija i interesnih skupina. Mindblowing!
Genesis chono nemoj da te teoreticari zavjere iz 2020 cuju…tad su oni znali da korona cjepivo ne valja i sad 5 god kasnije je to i dokazano😁
wooddiebone Deadwalker PBS je javno financirana kompanija. Ona ne podliježe pravu slobode govora. Baci oko na ovo, direktna potvrda o prijetnjama Bidenove administracije Facebooku i YouTubeu da moraju cenzurirat privatne građane. https://www.congress.gov/118/meeting/house/115561/documents/HHRG-118-IF16-20230328-SD017.pdf
Deadwalker Znači nešto poput HRT-a? Samo se smije prenositi sve što autorizira veliki vođa? Što se tiče cenzure, imao sam tu veliku sreću da sam se načitao svega pametnog oko covida ovdje kod nas. Čak i na forumu.
wooddiebone Deadwalker Etički je upitno u svakom slučaju, ja sam ti samo htio reć da nije ništa novo. stitrek Jesi vidio da je samo 10% coina dostupno za kupnju javnosti 🤣🤣🤣🤣🤣 Ovo postaje samo sve veći cirkus.
stitrek Crypto spasitelj, oficijalni double rug-pull📉 a raja se gubi po bespucima interneta i raspravlja lijevo-desno🤣 Puše on kao i njegovo X potrckalo u isti rog koji mu daje glasove i profit, Idiocracy postaje sve bolji dokumentarac🎪
TITANXIS Kad bi radili biopic o Trumpeku, Kevin Costner bi ga mogel glumit. Slični su si dok je ovaj dole bil mlajši.
stitrek wooddiebone Jesi vidio da je samo 10% coina dostupno za kupnju javnosri 🤣🤣🤣🤣🤣 Ovo postaje samo sve veći cirkus. Cirkus je krenuo 2016. taman kad je i gaming otkrio mikrotransakcije…svakako kozmicka bolna komedija, ne znaš bi li se smija ili plaka😆
Deadwalker wooddiebone pa da, nevjerojatno da bi javno financiran servis kojeg plaćaju svi porezni obveznici trebao imati nepristrano informiranje građana kako bi i to bila jedna od poluga zaštite demokratskog standarda. Nečuveno za zlatno doba Amerike. 🤷♂️