wooddiebone Deadwalker PBS je javno financirana kompanija. Ona ne podliježe pravu slobode govora. Baci oko na ovo, direktna potvrda o prijetnjama Bidenove administracije Facebooku i YouTubeu da moraju cenzurirat privatne građane. https://www.congress.gov/118/meeting/house/115561/documents/HHRG-118-IF16-20230328-SD017.pdf
Deadwalker Znači nešto poput HRT-a? Samo se smije prenositi sve što autorizira veliki vođa? Što se tiče cenzure, imao sam tu veliku sreću da sam se načitao svega pametnog oko covida ovdje kod nas. Čak i na forumu.
wooddiebone Deadwalker Etički je upitno u svakom slučaju, ja sam ti samo htio reć da nije ništa novo. stitrek Jesi vidio da je samo 10% coina dostupno za kupnju javnosti 🤣🤣🤣🤣🤣 Ovo postaje samo sve veći cirkus.
stitrek Crypto spasitelj, oficijalni double rug-pull📉 a raja se gubi po bespucima interneta i raspravlja lijevo-desno🤣 Puše on kao i njegovo X potrckalo u isti rog koji mu daje glasove i profit, Idiocracy postaje sve bolji dokumentarac🎪
TITANXIS Kad bi radili biopic o Trumpeku, Kevin Costner bi ga mogel glumit. Slični su si dok je ovaj dole bil mlajši.
stitrek wooddiebone Jesi vidio da je samo 10% coina dostupno za kupnju javnosri 🤣🤣🤣🤣🤣 Ovo postaje samo sve veći cirkus. Cirkus je krenuo 2016. taman kad je i gaming otkrio mikrotransakcije…svakako kozmicka bolna komedija, ne znaš bi li se smija ili plaka😆
Deadwalker wooddiebone pa da, nevjerojatno da bi javno financiran servis kojeg plaćaju svi porezni obveznici trebao imati nepristrano informiranje građana kako bi i to bila jedna od poluga zaštite demokratskog standarda. Nečuveno za zlatno doba Amerike. 🤷♂️
TITANXIS Torgue Znam da nešto jesu i protiv tog je imal sam Trump. Neznam detalje zbog čega je bio nezadovoljan filmom. Valjda su ga sprdali ili iznosili neke po njemu neistine.
wooddiebone Deadwalker Dotična misli da nije nepristrano i posao joj je da to istraži. Lajat o tome javno je ono kaj je etički upitno.
Heat Svi koji preskaču chatgpt stitrekove postove nek bace downvote na ovaj post. Nisam valjda jedini.
wooddiebone Meni ovo niš ne djeluje tolko fašistički https://time.com/7208691/trump-day-one-presidential-actions-executive-orders-memorandum-proclamation-explainer/
prayer Dobar čovjek, fino da je pošteđen 👌 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ross_Ulbricht EDIT: lol Restitution paid from seized assets In 2021, Ulbricht's prosecutors and defense agreed that Ulbricht would relinquish any ownership of a newly discovered fund of 50,676 Bitcoin (worth nearly $5.35 billion in 2025) seized from a hacker in November 2021.[69]^ The Bitcoin had been stolen from Silk Road in 2013 and Ulbricht had been unsuccessful in getting them back. The U.S. government traced and seized the stolen Bitcoin. Ulbricht and the government agreed the fund would be used to pay off Ulbricht's $183 million debt in his criminal case, while the Department of Justice would take custody of the Bitcoin.^[7^
Deadwalker Nego, 24h su prošla od ustoličenja velikog vođe, a ne vidim vijesti da je je proglašeno primirje na istoku Europe. Ma nemoguće.
revo Deadwalker pa poceli su normalno pricat. Dali su rok od 100 dana. Tak je i Kolinda pricala svašta