fensisuperstar doktor1 meni izgleda kao da rasteže malo vrat. Ili to što za vrijeme inauguracije u isto vrijeme "igra" path of exile 2
dormin Malnorova Noćna Mora američka verzija. Samo šta je Musk za razliku od Ševe pickica… Trebao je ponit odjelo…
Raziel Nekako mi sve izglednija mogućnost da će se ovaj film obistiniti. Šalje se vojska na granice, milioni lgbt ljudi će na proteste, a Musk se nazi pozdravom popiškio po Židovima i WW2 veteranima/žrtvama. I to sve Day One.
stitrek Raziel Nekako mi sve izglednija mogućnost da će se ovaj film obistiniti. Šalje se vojska na granice, milioni lgbt ljudi će na proteste, a Musk se nazi pozdravom popiškio po Židovima i WW2 veteranima/žrtvama. I to sve Day One. To ti je sve igrokaz i kontrolirana opozicija, ping-pong🎪, kad dublje istražiš vidjet ces da ti protiv kojih "pljuju" su zapravo njihovi kontrolori/financijeri sa kapicama…a iza njih je okrugli stol🕵️♂️🤣
wooddiebone stitrek Kak znaš da je stol okrugli? Jesu svi za njim jednaki ili imaju nekog vođu. Ako imaju, onda im treba dugački pravomutni stol, a ne okrugli.
stitrek wooddiebone Ah hah, fali ti smiley na kraju posta, moj post je imao🤣 pa sad shvati kako hoces taj "okrugli stol"😁
chono Gore od ovih gendera i woke pizdarija su teorericari zavjera. Zamisli mindseta, netko iz ove vukojebine od drzave na temelju Youtubea zna sve igrice svjetskih velesila, korporacija i interesnih skupina. Mindblowing!
Genesis chono nemoj da te teoreticari zavjere iz 2020 cuju…tad su oni znali da korona cjepivo ne valja i sad 5 god kasnije je to i dokazano😁
wooddiebone Deadwalker PBS je javno financirana kompanija. Ona ne podliježe pravu slobode govora. Baci oko na ovo, direktna potvrda o prijetnjama Bidenove administracije Facebooku i YouTubeu da moraju cenzurirat privatne građane. https://www.congress.gov/118/meeting/house/115561/documents/HHRG-118-IF16-20230328-SD017.pdf