Fico Znači nisam dobio odgovore na svoja pitanja, a neke tvrdnje neću ponavljati...

Ok. Jebiga.

Mislim ono...mene UOPĆE nije briga za Amere. Dobro će oni stajati i dobro su stajali prije.

Samo komentiram situaciju, a ti si cijeli onako ratoboran kao da držiš člansku u jednoj ruci, a tipkaš s drugom. Ono...mene ništa ne mijenja na stvari, da li se oni tamo tuču, pale i slično.

Mislim da je općenito Europljanima, a i ostatku svijeta već puna kapa njihovih "drama"...ljudi imaju svoje probleme, ali naši mediji, a i ostali daju po 10-15 minuta vijesti i medijskog prostora oko njihovih vječnih problema.

Zapravo više mi idu na jetru ove "poznate" osobe kako se SVI sada oko toga uhvatili, a kada je npr. Lebron trebao komentirati Kinu e onda je dignuo ručnu...

Ne možeš selektivno birati probleme. Nemaju samo oni probleme pa da se svi s njima moraju baviti.

A što se tiče tweeta koji sam stavio. Pa što je tu netočno. Govorimo o NE NAORUŽANIM građanima koji su ubijeni. Nije valjda toliko teško čitati?

Isto tako u čemu je problem, ako čovjek tvrdi da je anti-communist? Pa protiv zla je u krajnjem slučaju...

Opet osoba koju ne pratim...vidio tweet, zanimljivi podaci i tjt.

Fico a što se tiče ilegalnih imigranata Thomas Homan je objasnio jasno cijeli postupak koji je u skladu s US zakonom

I opet... nemoj spominjati konc logore jer iskreno nemaš pojma što su konc logori kao ni Ameri koji nikada nisu ni imali rat osim svog Civilnog rata na svojoj zemlji...nemaju pojma i zato se ljudi danas razbacuju raznim riječima...nazi ovaj, Hitler onaj, dikatura, tiranija, logori. Nema veze s vezom.

chono7 slažem se. mislim da je dosta bilo prepucavanja oko trumpa za temu koja apsolutno nema veze sa trumpom. AKo zelite otvorit temu "Orange Man Bad" otvorite ju.

Fenix je promijenio naslov Trump i Amerika (izdvojena tema).

O Trumpu slobodno možete nastaviti izvan komentara na portalu. Kome se ne sviđa tematika može odabrati unutar opcija teme da je ignorira (neće mu se prikazivati na naslovnoj stranici).

uglavnom zamolio bih da se SVE jebene politčke teme prebace u ovaj topic i ostatak foruma drze čisto od toksičnog sranja.

Vrijeđanje članova ili omalovažavanje zbog tuđeg mišljenja, hc rasizam i takva sranja neće biti dopuštena te će biti sankcionirana

Giphy - bitch slap GIF

na adekvatan način
      ^^
      Giphy - despicable me banana GIF

fensisuperstar je promijenio naslov Trump/USA i ostale političke teme.

Kad bi barem naši mladi "brinuli" o našoj političkoj sceni i izlazili na izbore....
      Pa i na ulice kada bi trebalo....

Kako se brine o usa i trumpu (namjerno mala slova)

Gdje bi nam bio kraj

Trump tema?
        Ajde može.

Ja sam nedavno jako interno podjeljen u vezi njega.
        S jedne strane radi se o najgorem predsjedniku SADa koji je ikad izabran.
        S druge, frajer je napravio Space Force što je najbolja stvar koja se može dogoditi Americi i svijetu ikad i jedino možda Lincoln i Kennedy se mogu pohvaliti većim i značajnijim nasljedstvom.

Ne znam, ja kad vidim tog lika kak je zao u momentima između slikanja i snimanja. Užas. Taj istrenirani osmjeh i apsolutno ne postojanje iskrenosti su tolko odvratni i degutantni da mi je teško zamisliti da netko takav uopće može dobiti glas većine.

Ma mislim, očito je od početka što radi nakon što je izašao onaj intervju u Playboyu di kaže da ako će se ikad kandidirat, kandidirat će se kao republikanski kandidat jer su oni dovoljno glupi da ssve popuše.

Ne znam više kaj da mislim, čak bi se kladio da ga nije briga za drugi mandat. Jer ako je stvarno ozbiljan u tim stvarima, onda je lik isti ko Kerum, a ne želim vjerovati da takva rulja može u jebenoj Americi doć na takvu poziciju.

Vrijeme je da neki snajper mazne američkog predsjednika, nije dugo.