Idiocracy je bio odlican film/dokumentarac…American way🎪😁

moschus Upravo pocinje Idiocracy 2, live… 😁

"Serious things cannot be understood without laughable things." barba Nicoll🤣

TITANXIS Ipak za njega nije bila

Nije bila za Prezidenta Billa
Dok mu je Monika ispod ovalnog stola…

Giphy - bill clinton GIF

Garrus_V lik ima Aspergera. Zajebi logiku sa njime. Ideja za kupnju twittera mu je došla ovako preko kurca 😃

Uglavnom, sada kada Trump dođe opet u Ovalni ured u siječnju, rat u Ukrajini završava dan kasnije.

Garrus_V Mene samo zanima koliko ce Musk svoj angazman naplatiti? Mozda dobije drzavnih poticaja za nesto "velicanstvenije" od hyperloopa.

Koliko god da mu daju sve će proćerdati. Platio je twitter 44 milijarde i uspio ga srozati na ispod 10 mlrd vrijednosti.

somethingwrong platio je twitter toliko jer je želio twitter. Twitter nije nikad bio realno toliko vrijedan. Bojkotirali ga ekstremni ljevičari koji ga ne žele jer ga ne mogu "kupiti" i naravno padaju dionice. Twitte je bio platforma koja u prošlosti nije mogla opstati sama od sebe i bez outside keša a sad može. Plus njemu se jebe koliko vrijedi. Ima jednu od najvećih platformi na kojoj može srati koliko želi i nitko mu ne može ništa. I sad je još buddy buddy sa u trump-vance-rogan điru.
    Bajo moj Trump doslovno ima svoje Avengerse.

SNL sketch sa prvog izbora trumpa, doslovce vrijedi i danas.
      Chappele i Chris Rock sabili

fensisuperstar Bajo moj Trump doslovno ima svoje Avengerse.

Imao bih poduži odgovor, ali bit će dosta ovo:

Cijela ta kvazi-moderna reakcionarska struja koja se proširila engleskim govornim područjem(tako i kod nas) od index komentara do FFA foruma i koja je:

-protiv imigracije(a istovremeno dosta njih su imigranti)i žele da imigranti rade jeftino "niže" poslove))
      - za tzv. tradicionalne kršćanske vrijednosti( a lideri su im oličenje suprotnosti)
      - protiv znanosti i napretka, kako društvenog tako i individualno intelektualnog
      - većinom šovinisti u cijelom spektru šovinizma
      - navijači i lutke u imaginarnom ideološkom ratu protiv svega što im kažu da je woke.

Zato sam rekao da je amerika spala u niti sto godina od vodeće znanstvene i ekonomske sile na ovo.
      U odnosu na Kinu izgledaju kao propala zemlja trećeg svijeta.
      Jedino se Indiji i Pakistanu još mogu rugati(ako prigodno zaborave da su im Indijci na čelu najvećih tehnoloških giganata)

E sad, ti tvoji Avengersi, Trump, Musk, Rogan, Putin i Asmongold, imaju protiv sebe otprilike 6 milijardi likova koji dok ovi frfljaju nebuloze za twitter i youtube lajkove šutke stvaraju jedan potpuno drugi svijet u koji vjerojatno nećemo biti pozvani u ovom sastavu.

Jesu glasni i viralni u zapadnom svijetu, i wokeovci i anti-wokeovci, ali u široj slici, ostatak planete u čudu gleda taj ideološki raspad zapada.

maverick Liberal Avengers 🤣

Sve je to ping-pong oba krila jedne ptice…podjela dovodi do razdora i lakše eksploatacije masa…nema tu puno kruha sa ovim "izborima", ali bit ce bolje, ljudi se bude polako…