TITANXIS Ipak za njega nije bila

Nije bila za Prezidenta Billa
Dok mu je Monika ispod ovalnog stola…

Giphy - bill clinton GIF

Garrus_V lik ima Aspergera. Zajebi logiku sa njime. Ideja za kupnju twittera mu je došla ovako preko kurca 😃

Uglavnom, sada kada Trump dođe opet u Ovalni ured u siječnju, rat u Ukrajini završava dan kasnije.

Garrus_V Mene samo zanima koliko ce Musk svoj angazman naplatiti? Mozda dobije drzavnih poticaja za nesto "velicanstvenije" od hyperloopa.

Koliko god da mu daju sve će proćerdati. Platio je twitter 44 milijarde i uspio ga srozati na ispod 10 mlrd vrijednosti.

somethingwrong platio je twitter toliko jer je želio twitter. Twitter nije nikad bio realno toliko vrijedan. Bojkotirali ga ekstremni ljevičari koji ga ne žele jer ga ne mogu "kupiti" i naravno padaju dionice. Twitte je bio platforma koja u prošlosti nije mogla opstati sama od sebe i bez outside keša a sad može. Plus njemu se jebe koliko vrijedi. Ima jednu od najvećih platformi na kojoj može srati koliko želi i nitko mu ne može ništa. I sad je još buddy buddy sa u trump-vance-rogan điru.
    Bajo moj Trump doslovno ima svoje Avengerse.

SNL sketch sa prvog izbora trumpa, doslovce vrijedi i danas.
      Chappele i Chris Rock sabili

fensisuperstar Bajo moj Trump doslovno ima svoje Avengerse.

Imao bih poduži odgovor, ali bit će dosta ovo:

Cijela ta kvazi-moderna reakcionarska struja koja se proširila engleskim govornim područjem(tako i kod nas) od index komentara do FFA foruma i koja je:

-protiv imigracije(a istovremeno dosta njih su imigranti)i žele da imigranti rade jeftino "niže" poslove))
      - za tzv. tradicionalne kršćanske vrijednosti( a lideri su im oličenje suprotnosti)
      - protiv znanosti i napretka, kako društvenog tako i individualno intelektualnog
      - većinom šovinisti u cijelom spektru šovinizma
      - navijači i lutke u imaginarnom ideološkom ratu protiv svega što im kažu da je woke.

Zato sam rekao da je amerika spala u niti sto godina od vodeće znanstvene i ekonomske sile na ovo.
      U odnosu na Kinu izgledaju kao propala zemlja trećeg svijeta.
      Jedino se Indiji i Pakistanu još mogu rugati(ako prigodno zaborave da su im Indijci na čelu najvećih tehnoloških giganata)

E sad, ti tvoji Avengersi, Trump, Musk, Rogan, Putin i Asmongold, imaju protiv sebe otprilike 6 milijardi likova koji dok ovi frfljaju nebuloze za twitter i youtube lajkove šutke stvaraju jedan potpuno drugi svijet u koji vjerojatno nećemo biti pozvani u ovom sastavu.

Jesu glasni i viralni u zapadnom svijetu, i wokeovci i anti-wokeovci, ali u široj slici, ostatak planete u čudu gleda taj ideološki raspad zapada.

maverick Liberal Avengers 🤣

Sve je to ping-pong oba krila jedne ptice…podjela dovodi do razdora i lakše eksploatacije masa…nema tu puno kruha sa ovim "izborima", ali bit ce bolje, ljudi se bude polako…

somethingwrong E sad, ti tvoji Avengersi, Trump, Musk, Rogan, Putin i Asmongold

Nemogu te shvaćati ozbiljno kad stavljaš Asmongolda bez razloga u ovo. Prvo ima asmongold tema. Rečeno je da se u ostalim temama ne spominje Asmongold. Znači doslovno svi se držimo toga osim ostatka foruma koji spominje asmongolda kao da je kurac koji se puši na svakodnevnoj bazi.
        Znači za početak Asmongold nema veze niti sa Putinom, a s druge strane niti sa Trumpom Muskom i Roganom.

Drugo: kakve Putin sad ima veze sa ičime? Putin je vođa potpuno druge države koji radi što god želi zato što je s druge strane bare jedan mentalno usporeni starčić koji više nema kognitivne funkcije kao što je nekoć imao. PP mu je žena koja nije sposobna biti podpredsjenik a kamoli predsjednik. I sad ti ideš spominjati jednog Putina, ex kgbovca koji je vjerojatno vlastitim rukama ubio više ljudi nego što smo mi jebali kolektivno zajedno puta i stavljaš ga u koš sa ovom trojicom i onda bez jebenog razloga staviš Asmongolda.

Pod 1. Mene apsolutno boli kurac za Amerikance. Što se mene tiče može goriti sve od kanade do meksika and i wouldn't give a single flying fuck.
        Jebeš naciju gdje su im jedini izbor lowIQ žena kojoj je jedina spika da će im cvetati cveće u preduzeće i da su ŽENE SNAŽNE i Trump.
        Znaš koliko je sati kad je Trump dobio i elektoralne glasove i popular vote kao jebeni republikanac. Znači Trump je manje zlo za tu državu.
        Jedna klaun za kojeg svi navijamo jer kad bi ova glupača dobila predsjedničke izbore vjerojatno bi nas sluačajno izraketirala.
        Žena nije sposobna imati intervju koji nije režiran za nju. Zato i nije otišla kod Jebenog Rogana, jer se valjda bojala da će ju Rogan pitati nešto i neće na to odgovoriti. A najjače od svega, mogla je otići na Rogana i pričati o bilo čemu a da nije politika i Rogan bi to prihvatio.

somethingwrong U odnosu na Kinu izgledaju kao propala zemlja trećeg svijeta.

Kina nije ništa bolja od murike. Ne do bog da te wechat čuje da kažeš nešto protiv žižinpina. Možeš se pozdraviti. Usput Hong Kong. Usput Taiwan.
        Napredak društvenog i intelektualnog? :.-/

Tehnološki napredak btw, Musk? ne a? Tesla, Space X, Starlink, onda oni tuneli koje kopa. Mislim rakete se same parkiraju.

Šovinizam neću komentirati. To je politika. To su "leaderi". Kad nisu bili? Oduvijek je tako. Oduvijek su morali biti "superiorniji", bolji od drugih. I čak i da jesu, i da su nacionalisti, kakve to ima veze. Pogledaj koliko ilegalaca imaju. Pogledaj im stanje u državi. Da je žižinpin na vlasti zid bi bio duplo veći i strojnice bi stojale na njemu.

fensisuperstar Jebeš naciju gdje su im jedini izbor lowIQ žena kojoj je jedina spika da će im cvetati cveće u preduzeće i da su ŽENE SNAŽNE i Trump.

Da ne citiram sve. Pa to sam i ja rekao. Američka politika je spala na to. Čisti dokaz da je politika izgubila svu moć

I samo ću se osvrnuti na Muska. Musk nije ništa od toga izmislio, niti zapravo sudjeluje u tome osim kao prominentna figura. To što ga neki smatraju nekim genijalnim izumiteljem u rangu Tesle je zabrinjavajuće.
          Ako je ikome sličan, onda je Edisonu.

I spominjem Asmongolda kao skupni pojam, kao analgamaciju(nije tipfeler) svog smeća sa YT, reddita i Twittera, jer što je nekad bio CNN i Associated Press su danas Rogan i Asmongold.

fensisuperstar Kina nije ništa bolja od murike. Ne do bog da te wechat čuje da kažeš nešto protiv žižinpina.

Štos je u tome što kineze zaboli kurac za govor protiv Xija, dok se zapad dijeli na svađu oko crnaca u Ubisoft igrama i psihološke igrice na socijalnim mrežama, sve u cilju da se ne dovede u pitanje teška manipulacija i kontrola strahom.(Biraj manje zlo vrijedi za obje strane)