wooddiebone Nije li bio i osnovan fond unutar EU koji bi ublažio upravo te posljedice na ekonomiju, a koji smo i mi koristili za obuzdavanje rasta cijena energenata i dr.? Nije uopće upitno da je bilo velike štete, ali zaključak za potpuno otvaranje vs. mjere ti je skroz proizvoljan. Kažem da su te države uvele restriktivnije mjere iz razloga ne jer im se tako prohtjelo, već zato jer je počeo umirati sve veći broj starijih ljudi, poglavito po domovima za starije i bolnicama. Ono što bi vjerojatno neki najradije pripisali prirodnom smrću ili umiranju "sa koronom" kako bi zaobišli tu službenu statistiku osoba koje su umrle zbog korone. Za maske si 100% u krivu, Naravno ovisi o stupnju i vremenu izloženosti sa zaraženim jer rijetki su imali one medicinske s filterom koje najbolje štite.

Ali ne da mi se dalje, Tema o koroni je već prožvakana i naravno da su svi sad najpametniji i da znaju kako je trebalo odmah postupiti.

au pičku Izraelci napali Gazu bez najave preko 400 ljudi poginulo.
    prekršili primirje.

Fenix nastavak na ovo, čovjeka koji ih je navodno napao (a nije, bilo je obrnuto, ima snimljeno) strpali u zatvor na 2 dana

Zero već zato jer je počeo umirati sve veći broj starijih ljudi, poglavito po domovima za starije i bolnicama

Velike li štete…

fensisuperstar prekršili primirje.

Čuj Židovi se ne drže dogovora. Ništa novo…

klinjo Baš se s bratom razgovaral da se Trump ponaša ko nekakvi mafijaški boss.

klinjo Sral sam po Putinu, a pogledajte kakva je on dobra osoba. Nebi ni mrava pogazil. /s

An international effort to trace and rescue tens of thousands of children kidnapped from Ukraine to Russia and prosecute those responsible has been crippled by the US state department’s deletion of evidence.

The Trump administration cut funding to Yale University’s Humanitarian Research Lab, which was compiling a database of alleged Russian war crimes, including the abduction of an estimated 35,000 children from occupied areas of Ukraine, last month.

A Yale source said the US state department deleted the evidence which would have been used as part of rescue efforts to get the children home to Ukraine. It would also have been used to prosecute those behind their abductions – including Russian president Vladimir Putin.

”It is unclear whether it was by accident or intent, but it may reveal or it may cause potential criminal liability for the Trump administration, given international prohibitions against the destruction of war crimes evidence,” the Yale insider told The Independent.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/trump-ukraine-children-russia-war-kidnapping-evidence-b2717730.html

Toliko su glupi, da je skoro pa steta da zavrse u zatvoru umesto recimo cirkusu.

Ali ovaj snimak

One scene kad žandarmerija grli i pozdravlja prosvjednike mi imaju puno više smisla sad.
        Ne znam tko bi ostao ravnodušan nakon kaj vidi kakav efekt je napravilo na ljudima pogotovo jer je naredba za aktivaciju skoro sigurno došla od Vučića ili nekog slično rangiranog, a ne od same žandarmerije.

Ljudi sa pacemakerima i sličnim aparatima su doslovno mogli umrijeti na licu mjesta, a hrpetina ih je prijavila nepravilnosti u radu uređaja nakon što su bili na udaru zvučnog topa.

Nema Vučić još puno.

Prije tri dana nisu imali zvučne topove
        Prekjučer ih ima, ali su zakopana u skladištima jer su protuzakonita
        Danas ih ipak ima i imali su ih na prosvjedima, ali sami sebi su zabranili ih koristiti kao zvučne topove, koriste ih samo kao malo bolji megafon

I ja bih to zatražio. Milijarderi sigurno vuku zahtjeve iz pozadine kad je riječ o njihovim interesima, ali ovaj je baš postao svjetski redikul s javnim angažmanom u politici i eksponiranjem kontroverzama. Ako imaš globalnu tvrtku valjda je biznis na prvom mjestu a ne politika.

A kaj je ovo nego politički progon?

Nadam se da će otić što prije, Tesla je predobra firma da propadne

Au pičku Turska = Srbija2

Erdogan stavio svog političkog protivnika u zatvor, i onda forsirao fakultet gdje je diplomirao da mu oduzmu diplomu jer jer za predsjednika jedino potrebno da imaš višu školu. Ljudi na ulicama

r/europe - Istanbul Mass Protest After Erdogan Rival Arrest