Nitko na ovom forumu ne podržava Putina, nitko se ne slaže sa ruskom invazijom na Ukrajinu, nitko ne tvrdi da bi "mir" u kojem Ukrajina mora popljugat Rusiji i pristat na svašta bio pravedan.
Al ako je alternativa daljnje zveckanje oružjem, širenje sukoba i slanje vojnika iz zemalja EU na ukrajinski front… e, jebiga. Možete me nazvat i pičkom i kukavicom al ja nisam za daljnji nastavak rata i nisam za to da se radi odluka mrtvih idiota koji vode EU taj rat proširi na ostale zemlje. Trebo bi pljeskat Macronu, Ursuli i sličnima i kimat glavom na njihova sranja? Ma da nebi…
Idete u krajnost i maltene čim netko ne pljuje po Trampu i ne heshtaga SlavaUkrajini, on je putinofil i navija da Rusi nastave sa ovim što Rusi rade. Jebeni mediji poput jutarnjeg i slične stoke se natječu tko će pisat veća sranja protiv Trumpa i njegovih postupaka.
Jel frajer egocentrični narcisoidni manijak? Vjerojatno je. Jesu mu sve odluke dobre, razumne i skroz pametne? Ne bih se složil, ali isto tak se svi njegovi potezi potenciraju na n-tu i izvlači se samo ono najgore iz svega. Čovjek je na funkciji jedva mjesec dana. Posljedice njegovih odluka i odluka njegove administracije će sigurno bit dalekosežne, ali nitko od vas ovdje nije ekonomski i politički stručnjak i analitičar da može 100% realno reć kako će se neke stvari odvit kroz koji mjesec / godinu. Ja jako poštujem većinu komentatora u ovom topicu i volim pročitati njihova realna razmišljanja i onda kad se ne slažem sa njima, al teško mi se otet dojmu da u puno toga navlače vodu na svoju ideologiju i razmišljanja. I ako se netko ne slaže s vašim narativom, krenu optužbe i maltene vrijeđanja.
Stavljate Woodiu u usta ono što nijednom riječju nije reko. Radite mu ono za što upravo njega optužujete. Jel vi pročitate sve što je napiso il samo selektivno tražite nešto između redaka da bi se mogli nečeg uhvatiti? Woodie mi nije najdraži lik na forumu i imali smo dovoljno svojih nesuglasica i rasprava, al baš ga pretjerujete.
Ako je za vjerovati internetu, SAD je dosad u Ukrajinu utuko oko 70 milijardi Eura. Hej, SEDAMDESET MILIJARDI! Trump hoće zavrnuti pipu i dobiti nešto nazad? Pa meni osobno je to najlogičnija stvar na svijetu, pogotovo za biznismena poput njega.
Hrvatska je pomogla sa otprilike 184 milijuna eura. Za naše prilike i našu državicu basnoslovna cifra. Da se razumijemo, pomoći im je trebalo i podržavam, al jbmu mater, mislim da bi bilo dosta i da se hrpa te love može preusmjeriti i u poboljšanje hrpetine stvari u našoj zemlji. Bogdragi zna da je kod nas potrebna hrpa ulaganja i obnova svega i svačega, i ne podržavam da se i dalje upumpavaju milijuni i milijuni u Ukrajinu. Ljudima još nije sanirana šteta od potresa, al ne, ajmo sa novih 20 milijuna u Ukrajinu. Ma dosta više.