f_i_c_o Stiglo danas 😃 foggy Slažem se , da dan traje jedno 70 tak sati to bi bilo idealno. herc AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! To možeš reći još jedanput, Azure je sami vrh onoga što Trails serijal ima za ponudit. Raspiši dojmove kad utučeš jedno 30-35 sati 😃
foggy herc Super, evo MH Rise mi na 70h, Ishin na 60h. To sam igrao do 1. mj do sada. 10 igara na čekanju već sad.
herc @foggy Onda se nadam da će ti doći duži dani i manje obveza kada izađe Elden Ring expanzija. To će ti u jednom danu posjesti više vremena nego sve ovo zajedno 😃
herc AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Tko prvi, njemu Rixia! Tko zadnji, nabio ga Randy! Sve vas čekam u onim Plodinama (Depatment sore ili koji k već je)!!
foggy f_i_c_o Slažem se , da dan traje jedno 70 tak sati to bi bilo idealno. 1 dan, 1 JRPG! Može, prodano 😃
k pls, tagajte me ovde jednom kad SVE igre budu dostupne na ps5, tnx. dok se to ne dogodi, depresija će mi pokucat na vrata svaki put kad vidim ovaj topic i vašu sreću u njemu. 🙇
herc @k da bi pokrenuo prva 3 nastavka na PC, doslovce ti treba potato PC i PS4/5 kontroloer. Sve ostalo možeš na PS5.
k herc znaš šta? . . . dovoljno si uvjerljiv. imam samo macbook od stvari koje "glume pc", ali . . . možda se jednom i odvažim na taj potez. :3
herc Ne znam ima li za Mac, ali… Ako neće na Mac, probaj doći do laptopa/kompa koji ima Windows. Kad god se odlučiš, samo daj! Nakon što ove odigraš, sve ostale možeš na PlayStation. PS, kad budeš krenuo, uzmi 4 godišnja 😃
herc Igra je vani 3 dana i osim što nešto sitno pojedem, malo odspavam, popunjavam prostor u kući, tu i tamo odem na WC i pomazim psa, totalno sam zaglavio u Crossbellu! Ovo mi je drugi prelazak, pa ide nešto brže jer se sjećam nekih stvari od prije dvije godine. Trenutno sam na samom početku zadnjeg chaptera, koji mi je ujedno i najbolji dio igre. Pauza do Uskrsa!
sanzo Završio Northern War anime i bio je čisti gubitak vremena. Dosadan je i nimalo ne doprinosi priči igara. Tko nije stigao pogledat bolje da preskoči.
kabegami https://noisypixel.net/trails-from-zero-trails-to-azure-ys-western-sales-exceed-expectations/ Jedva čekam da Kondo opet kaže kako vidi prodajni potencijal na zapadu… i… opet ne napravi ništa. 🙃 Ali da, happy sam kaj prodaja nije podbacila.
herc kabegami Jedva čekam da Kondo opet kaže kako vidi prodajni potencijal na zapadu… i… opet ne napravi ništa. 🙃 Ima da ti, @f_i_c_o i ja stojimo iza njega i udaramo ga tupim predmetima sve dok ne poduzme nešto po tom pitanju!