Protiv recenzija za Legend Of Heroes!!
Evo, sinoć oko 02:40, završio sam Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel.
Kao što već stoji u naslovu, najgora stvar koju sam mogao napraviti u vezi ove igre je ta što sam čitao recenzije (bez spoilera) po netu. Očekivao sam nešto osrednje i sporo što će mi dosaditi nakon 4 sata i što ću odigrati kad mi bude jako dosadno, čisto iz poštovanja prema prijašnjim nastavcima.
Na kraju je završilo tako što zadnjih 7 dana nisam radio ništa drugo nego igrao samo to od 15:00, pa sve do 03:00, toliko o tome.
Sve te recenzije i mišljenja s reddita, youtube-a i raznih portala nemaju apsolutno nikakvu težinu niti važnost kada je Legend Of Heroes serijal u pitanju. Porčitao sam i vidio nekakve liste kojima je FC najgori a SC osrednji, itd… Najbolje je odigrati sam pa prosuditi. U ovom nastavku sam se zabavio, nahodao, namučio s nekim bossevima (ekipa suglasnika), pročitao more teksta i iznenadio s cliffhangerima. Iako, najviše žalim što ova igra nema isti tip grafike kao Sky i Crossbell, to je davalo nekakav poseban šarm. Ono što mi se posebno svidjelo u igri su trenuci u kojima se govori što se događa u Crossbellu i što radi ekipa preko granice s kojom sam se družio prošlo ljeto.
Što se likova tiče, morati ću završiti sva 4 djela kako bih donio zaključak. Neki su mi jako fora dok neki znaju biti malo iritantni.
Jako se veselim ostatku kvadrologije i druženju s Class VII, smo tko zna kad će to biti. Trenutno imam toliko drugog posla na kojeg se moram fokusirati, a priuštiti si nešto što će mi poremetiti onako poremećen bioritam i dovesti zdravlje u pitanje – nažalost, ne. Na tu zamku padnem svaki puta – ajde odigrati samo malo, pa nastaviti s poslom. Aha…
Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel. 9/10