@k Legendary_Hero
Mislim da sam već bio odgovorio , ali onda su se na forumu obrisale sve poruke unazad par dana pa je i moj post ispario.
Od svih nastavaka u cijelom tom serijalu radnja se u Cold Steel jedinici najsporije razvija, prvih 35h igre bi rekao da se radi o prologu a ne glavnoj priči no u drugoj polovici igre radnja dobiva momentum da bi u zadnjih 5 sati kako je @kabegami rekao radnja doslovce eksplodirala.
U 2 i 3. djelu radnja je puno bolje dinamična i vjerujem da će ti po ovome što si naveo 2. i 3. nastavak bolje leći, meni je 3. dio bio bomda, za 4. još ne mogu govorit jer nisam odigrao, ali s nestrpljenjem čekam taj 9.4 da ga puste na steam & gog, pa da dalje nastavim s ovim genijalnim serijalom. Taman dok zavrsis cold steel kvadriologiju će portat trails from Zero & Azure za PS4/5 zapad pa onda odigraš po meni uz Trails in the Sky SC dva ponajbolja nastavka u serijalu 😃.
Ono što mogu reći sa velikom sigurnošću je da nećeš požaliti ako se odlučiš odigrat ovaj masterpiece Japanskih bogova JRPG industrije poznatijih kao Nihon Falcom ... znam da ja nisam, štoviše žao mi je što mi je taj serijal toliko dugo stajao u backlogu jer radi se o najkompletnijem JRPG iskustvu koje sam imao priliku doživit unazad zadnjih 15 godina.
Legendary_Hero glasovna gluma je presudna (govorim o engleskim glasovima). Znam da mogu promijeniti, ali prvi prelazak uvijek igram s engleskim glasovima.
U Cold Steel 3 su maknuli bili da si preko game launchera mozes promijenit language, odigrao sam jedno cca 15h da bi skužio da kroz in-game meni mozes promijenit voice na japanski...obrisao sam save-ove i krenuo ispočetka 🙂
Eto toliko od mene i znam da sam ovo već ljepio u par navrata, ali ne škodi ponovit: