Malo duži trailer sa službenog Falcomovog kanala.
Moram reći da mi je od ovih direktnih, side to side, usporedbi originala i remakea zaigralo srce. I neka čudna prašina mi je poletjela u oči. Prekrasno izgleda. Sad baš razmišljam kako bi bilo super dobiti novu Nayuta igru u ovom vizualnom stilu…
Nego, to nije sve, maleni update:
https://www.gematsu.com/2024/08/the-legend-of-heroes-trails-in-the-sky-the-1st-announced-for-switch
Platforms – “While the game has been announced for Nintendo Switch, a release on PlayStation and PC platforms is currently ‘to be determined.’ There is a possibility that it could be released on these platforms, and if that decision is made, it will be announced in a press release at a later date.”
Western Publisher – “At this time, the western publisher is ‘to be determined,’ which is why our company name was mentioned in the announcement. There is a possibility that we may handle distribution ourselves, but if arrangements are made with a local publisher, they would be responsible for distribution instead.”
Falcom bi distribuirao samostalno?! NA ZAPAD!? Da mi je netko rekao da ću pročitati takvo što (pa čak kao i mogućnost) pao bih u nesvijest, odmah.
Btw, NISA je potvrdila da nema ništa sa ovim remakeom. Falcom je vjerojatno kupio prava na prijevod od XSEED (špekulacije, ništa više).
Nadalje,
"The official website also confirmed that action combat will not be present like in Trails through Daybreak. Instead, striking foes on the field will initiate a command battle."
Bili smo u krivu, nije kao Kuro ali je dorađeniji i pristupačniji od onoga u originalu.
Novi stream vezan uz Kai je najavljen za petak. Počinje u 13h. @f_i_c_o počisti raspored!!