@herc @f_i_c_o

Stigao je prvi trailer... Ovo je valjda prvi put da Falcom koristi takav dramatični, filmski prikaz. Napreduju, polako ali sigurno.

kabegami

Jos kad bi napredovali s lokalizacijom gdje bi im bio kraj ...

Kakav bi win bio da zaposle nekoliko translatora ali.... 😠

Evo ima i novi gameplay. Novotarija je korištenje artova u akcijskoj borbi. Uz to, u S Craftove se vraća cut in animacija, ovaj put u 3D.

kabegami Kakav bi win bio da zaposle nekoliko translatora ali....

Ako sam dobro shvatio nije problem da nemaju dovoljno translatora, već da falcom ne želi dat skriptu van do samog izlaska igre pa proces prevođenja počne jako kasno. Kad uz to imaš tisuće i tisuće strana materijala s kojim se novi prijevod mora poklapat dobiješ 2 godine ili više kašnjenja za naše verzije. Šteta, ali se u pravilu isplati strpit ako to znači da je posao kvalitetno obavljen.

Inače završio sam upravo prvi cold steel. Igra ima puno dobrih stvari, ali je svejedno daleko najslabiji nastavak do sad. Dvojka se već skida.

21 dana kasnije

Cold Steel kvadrologija + Trails into Reverie bundle samo (za sad) za JP

12 dana kasnije

Završen i Cold Steel 2. Mislim da mi sad treba pauza od serijala čak i ako me zanima šta će bit dalje. 150 sati za prva 2 nastavka mi je sasvim dosta u komadu. Kratki chapter na kraju je bio ugodno iznenađenje i sad sam još više uvjeren da je velika šteta da crosbell nije bio lokaliziran prije. Ne znam kako su ljudi išli u trojku, a da im pol priče nedostaje.

herc Zabavniji za igrat jer je izazovniji, a balans borbe i priče je puno bolji. Do kraja prvog acta sam imao više pobjeda nego u cijeloj jedinici. Priča ima dobar početak i kraj, ali u sredini malo zamre i drugi act je dosta repetitivan bez da se išta previše bitno dogodi. Igra i dalje pati od problema da su napravili previše glavnih likova bez da su našli ulogu za svakog. Svakako je bolji od jedinice, ali ne znam da li bi ga stavio ispred i jednog od ostalih nastavka u serijalu.

sanzo Svakako je bolji od jedinice, ali ne znam da li bi ga stavio ispred i jednog od ostalih nastavka u serijalu.

Da, tak je i meni. Naravno, nisam odigrao ove Zero Azure điđe miđe, ali budem. Cold Steel je sapunica.

foggy Zero je isto uvodna igra, lakša i više fokusirana na priču, ali su i priča i likovi i lokacija, a i gameplay bolji nego u cs1. Azure je sam vrh serijala uz sky SC, u nekim aspektima i bolji. Jedva čekam da napišeš dojmove na jesen 😃

sanzo Može proć ajde. Napišem dojmove na jesen 😃

7 dana kasnije
              5 dana kasnije