Dada, taj.

Tko ti je sve bio u ekipi i ako se sjećaš, koji ti je bio prosječni lvl?

Levela se baš ne sjrćam , ali znam da su bili dosta visoki. Bio sam op baš.
    Od ekipe su bili: Rean, Emma, Gaius, Laura, Jusis i... Fie?

A ništa, onda se uhvatiti grinda 😃 Thx!

herc probaj stavit na fie svu evade opremu koju imas, meni je imala 100% dodge i crit svaki put kad countera. Skoro ga je mogla sama ubit. Emma uz nju za spamanje magija i alisa za heal. Ne bi trebao bit tezi nego mcburn.

sanzo

Thx, budem probao! Koji je tebi bio prosječni lvl kad si došao kod njega?

herc oko 135, dosta sam rotirao likove pa nisu bas bili overlevelani. Zelio sam probat sve ove nove koje dobijes na kraju igre.

herc Joj, tek sam sad skužio da si napisao dvojka. Mislio sam da pitaš za jedinicu, još gledam kakav Mcburn, pa to je spoiler. 😅

Dvojke se sjećam, 170+lv (iskoristio sam sve shining pom pakete) a tim su bili: Rean, Emma, Gaius, Laura, Jusis, Fie i Sara.
          Svi su koristili S craftove i overkillali su ga.

kabegami 170+lv

Ja igram na PC, a tamo shining pom paketi dolaze u obliku DLC-a.

Ništa, čeka me debeli grind onda 😃

herc Ja igram na PC, a tamo shining pom paketi dolaze u obliku DLC-a.

I mislio sam da je tako... PS4 ih je dobio kao poklon jer smo jako dugo čekali da igre dođu na konzolu.

Kad smo već kod toga, probaj izazvat new game+ superbossa.
              Do tad sam već bio na 200lv pa je pao ko pokošen. 😆

Pa dajte, igra nije toliko teška da vam trebaju shining pomovi za proć. 😃
              Meni je početak bio teži nego kraj. Ne znam zašto, ali čini mi se da su jako povećali šansu da likovi promaše. Umro sam par puta jer su moji likovi fulali nekoliko napada za redom.

Pregazio sam im sve igre na Nightmare i bilo je lagano. Sve je u pripremi.

5 dana kasnije
              4 dana kasnije

Evo i prvog trailera za Azure.

Sorcerer Čekam dan kad će konačno u isto vrijeme releasat svoje igre za nas i Japan. Ovo čekanje po 2 godine me ubije.

I sa kompletno istraženim Calvardom (veličina Erebonie) ima tu još ohoho prostora na mapi. Rekao bih da imaju još 2-3 arca sigruno.

Mislim da su negdje (okvirno) rekli još 2 arca nakon Calvarda. Navodno Arteria i Ored… ali mapa je ogromna pa možda ubace još koji.