f_i_c_o novi likovi su odlično napisani i njihova pozadinska priča je vrhunska posebice ako si čitao jednu specifičnu seriju onih knjiga što skupljaš u Cold Steel IV

Naravno da sam pročitao. Ta mi je knjiga i najbolja (odmah iza nje je Doll Knight), pročitao sam sve knjige, čak i onu o paradajzu.
Očekujem jako puno od novih likova jer me je baš hajapalo. 😃

f_i_c_o Assault Gauge

f_i_c_o dobiješ instant 30 cp-a, 2bp-a, STR, ATS/ADF ili HP recovery i napad nešto tipa onaj rush za koji si morao potrošit 5BP-a

f_i_c_o Reverie Corridor segement dosta podsjeća na Phantasmu

f_i_c_o Sav side content je isključivo vezan za Reverie Corridor

Ovo je najbolja odluka ikada. To je ono što je falilo 3rd (koliko god mi je bio odličan), ta sloboda. 3rd je u principu dungeon crawler sa odličnom (ali osobnom) pričom.

Jel gledaš već cijenu PS4/5 ili budeš čekao PC Kuro? 😃

kabegami Jel gledaš već cijenu PS4/5 ili budeš čekao PC Kuro?

Ma gledam već Ps5 i vidim da se digital edition prodaje za "donekle normalnu cijenu", ali ne mogu se natjerat da kupim konzolu koja nema podršku za disk, a normalni ps5 nema već samo u onom precijenjenom bundle-u, a to ne želim. Ps4 mi je sad bezveze kupovat, no ne sekiram se oko toga previše, moram prvo Hajimari dovršit, Tales of Arise čeka, a ni Nier Replicant nisam dovršio do kraja -_- , dok to sve odigram možda se u ponudi i nađe normalni Ps5 + sve ovisi o tome koliko dugo će trebat čekat pc port...

f_i_c_o Nier Replicant nisam dovršio do kraja

Zato sto znas da ne valja, ali zbog foggija se tjeras zavrsiti

maverick I mislio sam da je netko prdnuo, kad ono stvarno maverickov komentar

f_i_c_o Nier Replicant nisam dovršio do kraja

f_i_c_o dok to sve odigram

...će doći i Kuro na PC. Samo polako! 😃

EDIT:

Dečki malo grleno vrište, ali dobro, ok , ne žalim se... 🙄

kabegami da mu je valjala guzomata ne bi covik stao na pol puta lol

Iako moram reci da Automata ima fantastican Soundtrack. Presao sam cjelu igru iskljucivo zbog njega i zato sto se glavni lik (likusa) krece fluidno i brzo pa nije toliki napor od igre, a i nije dugacka sto je veliki plus.

kabegami Mislim da je kolega već sprč- ovaj, završio guzomatu.

Prešao 3 puta (sve rute), platinirao... 10/10

maverick da mu je valjala guzomata ne bi covik stao na pol puta lol

Ne već sam mislio da će overlay za Hajimari biti zajebano konfat, ali isplao je da je konfat to na pc-u vrlo jednostavno, a i Tales of Arise je u međuvremenu stigao, YS IX nisam ni taknuo, a i Personu 5 bi trebao odigrat, a u Replicantu nisam predaleko došao tako da mi nije problem krenut ispočetka, ali kako god Replicant planiram odigrat kad tad 😃

maverick Iako moram reci da Automata ima fantastican Soundtrack

True dat.

f_i_c_o Prešao 3 puta (sve rute), platinirao... 10/10

Pa jedino logično da 😃 Hejters gonna hate.

Ok kužim, došao je Hajimari bla bla ALI

f_i_c_o YS IX nisam ni taknuo

Isprike na duplom postu ali bitan info je u pitanju.

Stigao je demo, prolog igre pa tko želi može baciti oko.

Bossovi su lockani na tun base, što potvrđuje da je akcijska komponenta modificirani field attack. 😃

6 dana kasnije

Ako se ne varam, Kuro No Kiseki je danas vani u Japanu.

@kabegami gdje mozemo procitati/saznati ostale recenzije?

Ne znam... nisam na ništa naišao.

RPGFan i RPG Site znaju katkad recenzirati japanske igre, pa možda dođe kroz vrijeme.

Jedino moždamo čekati da overlay bude gotov jer:

kabegami Meh, "svjesni" su oni već godinama pa eto, Reverie tek 2023... 😡

Mogu samno mislit koliko vremena treba za napravit solidan prijevod jedne njihove igre. Sad kad igram zero i gledam da nakon svakog eventa svaki od stotinjak npc-ova ima novi tekst koji mora bit usklađen sa ostatkom igre i ostatkom serijala ne mogu vjerovat da je neko išao uopće radit fan translation ovih igara.