The Legend of Heroes
- Uređivano
kabegami Mislim da je kolega već sprč- ovaj, završio guzomatu.
Prešao 3 puta (sve rute), platinirao... 10/10
maverick da mu je valjala guzomata ne bi covik stao na pol puta lol
Ne već sam mislio da će overlay za Hajimari biti zajebano konfat, ali isplao je da je konfat to na pc-u vrlo jednostavno, a i Tales of Arise je u međuvremenu stigao, YS IX nisam ni taknuo, a i Personu 5 bi trebao odigrat, a u Replicantu nisam predaleko došao tako da mi nije problem krenut ispočetka, ali kako god Replicant planiram odigrat kad tad
maverick Iako moram reci da Automata ima fantastican Soundtrack
True dat.
Isprike na duplom postu ali bitan info je u pitanju.
Stigao je demo, prolog igre pa tko želi može baciti oko.
Bossovi su lockani na tun base, što potvrđuje da je akcijska komponenta modificirani field attack.
- Uređivano
Ne znam... nisam na ništa naišao.
RPGFan i RPG Site znaju katkad recenzirati japanske igre, pa možda dođe kroz vrijeme.
Jedino moždamo čekati da overlay bude gotov jer:
- Uređivano
Falcom Aware of Overseas Demand for New Trails Game Kuro no Kiseki, Mentions Potential PS5 Version
https://zerofield.net/2021/09/04/kuro-no-kiseki-spreadsheet-translation-notes/
Overlay je već u izradi .
Btw. stigla nova tura mercha
kabegami Meh, "svjesni" su oni već godinama pa eto, Reverie tek 2023...
Mogu samno mislit koliko vremena treba za napravit solidan prijevod jedne njihove igre. Sad kad igram zero i gledam da nakon svakog eventa svaki od stotinjak npc-ova ima novi tekst koji mora bit usklađen sa ostatkom igre i ostatkom serijala ne mogu vjerovat da je neko išao uopće radit fan translation ovih igara.
herc
Kuro ih je savio sve!
f_i_c_o
Kad god virnem zaigra mi srce. Stvarno su brzi!
A k tome, dečki, dolazi i prijevod za Ys vs Kiseki igru:
https://geofront.esterior.net/2021/10/09/ys-versus-the-features-release-on-october-16-2021/
Izdaju oni sve nas što moramo čekati toliko
Da se usput pohvalim. Imam sve platine u Cold Steel serijalu, i ukratko 2, 4, 1, 3 su mi nekako redom ako bih rangirao. 4. mi je jako dobar i obožavam fajtanje, a 2. mi je uz brod i ekipu totalno bacio Suikoden vibru i tu se počelo sve širit pa mi je nekak bio najoriginalniji. U svakom slučaju stvarno mi je drag serijal iako ne i najbolji, ali TLOH saga definitivno ima mjesto srcu dragog JRPG-a. Je, ima klišeja 800 i Rean je pica kakve nema, ali jednostavno kad igram ove igre osjećam se kao doma i izlaze svakakvi osjećaji sreće iz mene.