kabegami Mislim da je kolega već sprč- ovaj, završio guzomatu.

Prešao 3 puta (sve rute), platinirao... 10/10

maverick da mu je valjala guzomata ne bi covik stao na pol puta lol

Ne već sam mislio da će overlay za Hajimari biti zajebano konfat, ali isplao je da je konfat to na pc-u vrlo jednostavno, a i Tales of Arise je u međuvremenu stigao, YS IX nisam ni taknuo, a i Personu 5 bi trebao odigrat, a u Replicantu nisam predaleko došao tako da mi nije problem krenut ispočetka, ali kako god Replicant planiram odigrat kad tad 😃

maverick Iako moram reci da Automata ima fantastican Soundtrack

True dat.

f_i_c_o Prešao 3 puta (sve rute), platinirao... 10/10

Pa jedino logično da 😃 Hejters gonna hate.

Ok kužim, došao je Hajimari bla bla ALI

f_i_c_o YS IX nisam ni taknuo

Isprike na duplom postu ali bitan info je u pitanju.

Stigao je demo, prolog igre pa tko želi može baciti oko.

Bossovi su lockani na tun base, što potvrđuje da je akcijska komponenta modificirani field attack. 😃

6 dana kasnije

Ako se ne varam, Kuro No Kiseki je danas vani u Japanu.

@kabegami gdje mozemo procitati/saznati ostale recenzije?

Ne znam... nisam na ništa naišao.

RPGFan i RPG Site znaju katkad recenzirati japanske igre, pa možda dođe kroz vrijeme.

Jedino moždamo čekati da overlay bude gotov jer:

kabegami Meh, "svjesni" su oni već godinama pa eto, Reverie tek 2023... 😡

Mogu samno mislit koliko vremena treba za napravit solidan prijevod jedne njihove igre. Sad kad igram zero i gledam da nakon svakog eventa svaki od stotinjak npc-ova ima novi tekst koji mora bit usklađen sa ostatkom igre i ostatkom serijala ne mogu vjerovat da je neko išao uopće radit fan translation ovih igara.

ZeroField team rastura, ovim tempom mogli bi dobit prijevod do Božića 😃

18 dana kasnije

"NIS America will release the PC version of The Legend of Nayuta: Boundless Trails via Steam in Japanese on December 11"

Da se usput pohvalim. Imam sve platine u Cold Steel serijalu, i ukratko 2, 4, 1, 3 su mi nekako redom ako bih rangirao. 4. mi je jako dobar i obožavam fajtanje, a 2. mi je uz brod i ekipu totalno bacio Suikoden vibru i tu se počelo sve širit pa mi je nekak bio najoriginalniji. U svakom slučaju stvarno mi je drag serijal iako ne i najbolji, ali TLOH saga definitivno ima mjesto srcu dragog JRPG-a. Je, ima klišeja 800 i Rean je pica kakve nema, ali jednostavno kad igram ove igre osjećam se kao doma i izlaze svakakvi osjećaji sreće iz mene.