The Legend of Heroes
foggy Ja bi rađe da su ubacili neke fajtove ala Suikoden kad imas onaj strategijski dio,
Misliš na one taktičke borbe? Joj ne, bolje da nisu. Ono mi je nakon nekog vremena počelo ići na živce.
Posebno u trojci gdje je to bilo pravi drlog.
foggy Svakako ce nas izjebat i htjet cemo jos.
Pa već jesu, gamad jedna.
Ne smijem se niti sjetit da Hajimari dolazi tek 2023. opet ću imat živčani slom.
00:00 - 02:44 = action based
02:44 - 04:24 = turn based
- Uređivano
https://www.gematsu.com/2021/07/the-legend-of-heroes-kuro-no-kiseki-details-12-more-sub-characters
Novi predsjednik Calvarda....
Ali ovo:
According to Van, who is contracted as a tester, Gilliam “is probably a dick.”
- Uređivano
herc
Meni je cijela duologija nalik na kakav krimić, ne samo zbog atmosfere i settinga već i sam način na koji su izgradili i prepričali priču.
Točno mi dođe da ponovo odigram... ali prvo bih morao ponoviti Sky trilogiju.
f_i_c_o
Ne znam koji mi je bolji... Ovaj sa Reanom i Patrickom mi je legendaran. Jedna od najdražih Reanovih scena.
I ovo:
"The only suitable punishment for that is DEATH!"
Trails of incest steel
majkemi
Upravo sam na zadnjem chapteru od Azure, imam neka 2 sata. Ono... Sve što napišem je suvišno.
Pokušati ću nekako odužiti što je duže moguće.
- Uređivano
kabegami Savjet, kad dođeš na sami kraj, uhvati se za nešto jer kad se priča počne raspetljavat nećeš k sebi moc doc.
Bome, onakav ending nisam očekivao.
@herc ostavljam spoiler, otvori kad zavrsis Azure
Kad putuju onim liftom i imaju onu viziju gdje su izgubili od Joachim-a i dok se suočavaju s Mariabell koja im objašnjava da KeA može manipulirati s prošlošću/sadašnjošću/budućnošću i da je stvarnost već jedanput prije izmjenjena pa Lloyd poveže da je KeA zapravo izmijenila "pravu" stvarnost i "osigurala drugačiji završetak njihovog obračuna s Joachim-om", u pravoj stvarnosti Rene i Pater-Mater se ne pojave, ali u novoj stvarnosti su baš njih dvoje ti koji osiguraju da Joachim ne presudi SSS-u što je i prigodno s obzirom da je i Rene žrtva D∴G cult-a (sad ne znam ako si rješavao ona vrata u Sky 3rd? ako jesi onda vjv. znaš o čemu pričam, ako ne e onda ćeš morat odigrat igru još jedanput