Miro Igran igran igran Sati prolaze i prolaze Igra ne prima zabave nema Jebiga isto ko i odiseja ac igre vise nisu moj đir, necu puno blatiti jer vas ima dosta kojima se igra sviđa pa da ne izazivan rat uglavnon tako skoro ac igru necu kupiti i igrati
fensisuperstar Miro stavi 2 daggera i kad dođeš do neprijatelja UBODI GAAAAAAAAAAA UBODI GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 😃
fensisuperstar Miro odi se bori protiv level 400 medvjeda dok si nadrogiran ingame (ako nisi dosao neću spoilati kako se zove) kad si manje od level 200. Boss udara kao da je Artorias na steroidima, ima mehanike projektila aoe i svašta nešto. Znači jedini fajt gdje sam se pošteno namučio 😃 u biti lažem, isto mi je težak još jedan boss koji se nalazi u istom sistemu kao i sterojidi međed. Kao što rekoh ako nisi daleko neću spoilati. Eto ima par bosseva da se namučiš jebeno.
Miro fensisuperstar Ma igra je deinstalirana i kasnije ide na prodaju, rješija norvešku i otključa skoro cilu mapu u engleskoj, rješija dosta toga i zabavlja se baš i nisan onda skužin da igran jer neman što igrati, sad san kupio destiny 2 i stigla je nova sezona u codu, mista za assassina nema.
fensisuperstar Miro mislim kužim te, može igra biti najbolja na svijetu ali ako tebi nije užitak đabe. To je kao da trpaš zgodnu žensku dok si gay. Jednostavno to nije to.
Miro fensisuperstar Nakon originsa to mi vise nije to isto tako je bilo nakon black flaga nisu mi se nastavci sviđali. Meni igra trazi bas neke vece promjene ko sto ih je donija origins. Da san ovo igra na ps4 mislin da nebi niti ovoliko izdrža, jebiga idemo dalje, bogami vise bi se isplatilo kupiti stadiu nego ps5 veci broj igri ima🤣🤣🤣🤣🤣 I fensi zasto opet gay trpiti ovo ono ocete stati tuheljskog zajebavati, pustite covika na miru
fensisuperstar Cole moraš biti power level 400 barem si trebao biti. ali maknuli su ih nakon toga 🙂 pogledao sam video. trebaš biti inače 400 ali će ih dodati naknadno ako već nisu sad. ono što rade rebalans da ako si ti power level 400 a zona je 100 mobovi će biti 51 level ispod tebe. NPC scaling. ako overlevelaš world bossa boss levela sa tobom (životinje/zealoti)
Cole Kako me igra jebeno počela živcirat s tehničkim problemima nakon patcha; do prije nijedan problem, sad sam morao već 6x izać iz igre ili pokrenut opet igru. A taman sam se opet ufurao malo i glatko klizi kao najomptimiziraniji AC do sada u povijesti serijala i onda ovi faking problemi. Taman me primilo. Imam 85 sati u igri i krenuo sam riješavat skroz priču i onda ću vidjet, jel ću odmah ić ju kompletirat 100% ili šta. Nadam se da će izać neki fix ili mali update, ali ovih šest puta me stvarno jebeno živcira.
Miro master_x Jebiga nova generacija biti ce vise promasaja nego pogodaka. Demon souls hit The Pathless hit Fenix miss AC miss Glavo da su igre nove kupljene za dobru cijenu i gubitak je minimalan
fensisuperstar Miro AC miss um ne. Ovo je iz tvoje perspektive. ovaj AC je ekipi najbolji AC do sad. Točka. 😃 nemoj da opet povlačimo da je tuhy gej sad.
resident_evil Jučer sam napokon vidio PS5 kod frenda. Probao sam Valhallu.. Šta je moguće da kad rijesvas side misije, nema ih u izborniku? Nego se moraš vratiti na to mjesto ako želiš riješiti poslje.
Marcilius Prodao ps4 i tako financirao ps5 koji naravno, još nije stigao🙂 Morao sam se prebaciti na pc, ali sa r5 1600 i starom grafičkom (r7 260x) to je dosta slabo zbog grafe, ali bolje bilo kakvo igranje nego nikakvo😉 Uzeo sam uplay+ na mjesec dana samo zbog ove igre. Jako mi se sviđa i nakon par sati baš guštam. 720p, low, 30/40 fps, ali uživam. Kako li je to tek na ps5🙂 Odisey i origins igrao i odustao bio nakon nekog vremena. Ovo sa vikinzima mi je baš po guštu. Pregorio bi do dolaska petice pa sam se ovako nekako smirio. Uz rayman legends i druge igre sa djecom šta igram ovo mi je za sada odlično. Već vidim da će biti dosta pitanja jer neke stvari ne kužim u igri pa se nadam da će biti vas strpljivih da mi pomogne🙂
pravednik PS5 verzija je 278 kn na US storeu. 440kn je Valhalla plus WD Legion bundle. 390 kn Valhala, Origins i Odysey bundle. Valhallu uzimam, neda mi se čekati do PC-a na proljeće, dobro se izvodi na PS5 a taman odradim stražu za novu pa sam doma.
Marcilius Za sada odlična igra. Prošao onu prve veliku bitku, neka velika utvrda. Blesan poginuo sto puta da bi kasnije vidio da se moraju vrata otvoriti, a ja kao Rambo zapeo da ih prvo sve pobijem🙂 Ovo zeleno je glavna priča? Vidim plavo i žuto još, to su sporedne misije. Nekako sam slabo dobio bolje oružje. Očito sam preskočio te sporedne misije. Nisam shvatio da li može imati štit + sjekira ili to kasnije dobiješ mogućnost za dva oružja odjednom?