Eto. Završio sam Valhallu, pogledao sam sve endinge, nisam završio sve "točkice" na mapi i fakat mi se iskreno neda. ajmo reći da sam rushao zadnjih par arcova bez previše istraživanja da bih stigao završit priču prije nego dodje cyberpunk.
weapon of choice su mi tokom igre bili Axe i shield, Shield i Shield, zweihander i axe i na kraju dagger i dagger. iako borba sa 2handerom izgleda mesnato, 2 daggera daje onaj najbolji feeling klanja i masakriranja. Blokiraš udarac ili mu eskiviras u zadnji tren dodješ mu s leđa i izbodeš ga kao da si navijač zvezde.
sa strane borbe ova igra je brutalno dobra, defiinitivno najbolji AC u serijalu do sad. sa strane priče ova igra je čsiti mindfuck. ako su stariji assassins creedovi sa ISU-strane bili čudni onda će vam ova igra biti još čudnija. Iako u nekim segmentima ima stvari koji su neobjašnjive ili izgledaju totalno out of place sve u ovoj igri ima smisla i trebate samo posložit kockice u svojoj glavi. Ono što je sigurno je to da ako će se priča nastavljati sa krajem valhalle, slijedeći assassins creed bit će prekretnica u globalnoj priči čitavog assassins creeda do sad.
da se vratimo na igru, tehnički igra radi jako dobro, ima ponešto bugova barem što se rušenja tiče ali generalno nisam to toliko osjetio kao neki drugi članovi foruma. ne mogu reći da je PC verzija stabilnija ili do čega je, ali definitivno nisam imao isto iskustvo kao drugi članovi. Igra je fakat duga ako ćete počistit čitavu kartu te se ima što raditi za 100%.
Well prepuštam baklju (account) @meeshmorp
da uživa u tih 20 dana sa valhallom koliko će imati dok istekne monthly sub 🙂