Još ovakva dva i vraćem se igri....
Alergiju imam kada je raid i ovi stoje ko balvani! Baš mi počelo smetat i yebi me!
U Originsu kada čistim one njihove lokacije, nikada se nije dogodilo da mi je AI u vidokrugu a da ne reagira!
Ovdje konstantno! I to mi je unuštilo gameplay! Jbg, ako je Origins toliko stariji imao napredniji AI ovo ne da je moralo, nego je bilo pod obavezno!
Ali nažalost AI je u Valhalli gori nego u Originsu i Odiseji! I to me potjeralo iz igre!
Da je Ubi spojio Legion AI i Valhallu.... Imali bi revoluciju!
Ali za to treba vremena; a znamo da one glavonje u Ubisoftu, Electrnic Artsu, Blizzardu i slično ne dozvoljavju svojim djelatnicima to!
Neznam dali ste znali da Alien: Isolations ima dva AI-a...
Jer AI uvijek zna gdje je igrač i to je to, ali je Creative Assembly je napiosao dva AI-a za Isolations - jedan za Aliena, a drugi AI da vara Aliena i da ne kuži gdje je igrač...
I nažalost od meni najdraže igre nismo ni prismrdili nastavku, i to ne zbog prodaje - nego zbog toga što se je cca 80% igrača žalilo da je igra preteška!!
Creative Assembly je prije cca šest godina napravio čudo; mnogima je igra bila preteška, (kako se kaže - casual igračima); Ubisoft je sa Legionom napravio isto čudo, i išo je na onu permadeath opciju, ali ju je mako radi koga? - Radi "casual" igrača!
Jer nisu svi igrači toliko opčinjeni igrama kao mi ovdje na forumu da hoće nešto najbolje / najrealnije / najteže