Uh evo me na šezdeset sati u igri. Kako mi je prokleto drago da nisu reciklirali pola toga iz Odysseye, stvarno jako puno toga nema iz te igre, pa mi ni nakon 60 sati ne djeluje zamorno istraživati. Ono što mi je fantastično su sidequestovi koji se ne ponavljaju i nema nešto ekstra glupih. Vidi se uzor u RDR2 malo i tu im skidam kapu. Borba je BRUTALNA. Otključao sam cijeli skill three, tj vidljiv mi je i neke stvari koje bi htio imat sam žrtvovao za neke bolje, što samo govori o tome koliko su napravili vrhunski skill three. Borba zna toliko prokleto dobro izgledat da sam par puta ostao paf. I ne samo da svako oružje ima primarni i sekundarni napad i da još imaju i dual combo, no još i za različite neprijatelje su nešto drugačiji ti isti comboi. Ne znam, faking sam oduševljen i gotovo sam siguran da je ovo najbolja AC igra do sada. Mislio sam da ništa neće dostić Origins, ali toliko stvari je ovdje dobro napravljeno da nemam riječi. Malo malo me igra iznenadi i vjeruj te mi da ako stvarno želite vidjet neke stvari koje će mnogi, ali stvarno mnogi zaobić ili neće pronać, istražujte svaki jebeni kutak igre, svaki artifakt i svaku misteriju. Ja sam si čak našao i posao neki unutar igre, nije glovo, ali bitno je da se radi...