ikral maverick Zato što imam još 3 AC-a za odigrati na PS4 i dok ih riješim bit će next gen 1799 kn s dvije hit igre.
renda @Fico Nema tu vibru Assassina i Templara jos od Originsa, zadnji nastavak u tom duhu je Sindicate, meni su i Origins i Odiseja odlicne igre, ali ih ne gledam ko AC igre.
herc https://news.ubisoft.com/en-us/article/12nFvpgMd9CPBeRopB21aY/assassins-creed-valhalla-composers-and-songwriter-revealed
chono7 Wardruna, sto je je, boljeg autora nisu mogli naci. Mozda Heilung koji je novom Hellbladeu ili Danheim ili cak Ivar Bjornson
maverick prvih 5 minuta je totalno witcher 3 vibe! odjednom mi je porastao interes za igrom, nesto sto sam mislio da nikada necu napisati u AC temi!
Shooter Stvarno vizualno baca na TW3. Sviđa mi se masu i muzika i ove nove opcije s kamerom. Inače me AC serijalu vraćaju unikatni settinzi pa sam mislija da ću ovog priskočit s obzirom da mogu odradit vikinge u GoW i Hellbladeu. Ali po ovome izgleda da ipak igram.
Flipper Meni ipak malo previše slično Originsu i Odysseyu. Očekivao sam više novina s obzirom na pauzu koju su imali.
chono7 Vec je Odyssey daleko otisao prema W3, ovo je jos jedan korak vise. @Shooter vjeruj mi, ne mozes u GoWu, jer tamo je tematika u potpunosti promasena.