Ok, mogu shvatiti da nije za tebe bila, ali mislim da je nekorektno prema igri od više desetaka sati trajanja reći da je gameplay loš na temelju prvih par sati igre.
to su lose ukomponirani rpg elementi u hack and slash igru
obje dobre za izbjegavati
Razlog zašto sam te pitao je bio ovaj citirani dio. Mislim da nemaš temelja za ovakvu preporuku kada je riječ o Odysseyju kada si prosudio o igri na temelju čiste površine. Nisi ni stigao do jače opreme, do značenja jače opreme za kasnije neprijatelje. Do oružja s pasivnim sposobnostima. Do sistema kultista koji ti daju najkvalitetniju opremu u igri da bi mogao određene legendarne neprijatelje poraziti. Nisi stigao ni iskusiti koliko je važno nadograđivati Leonidino koplje za kasnije zone. Nisi ni imao dosta zahtjevne borbe protiv legendarnih životinja u kojima tek dolazi do izražaja dobar odabir oružja i kvalitetna oprema koju koristiš.
Mislim da je ovo isto kao da sudiš o filmu na temelju prvih deset minuta. Možda neće biti za tebe, ali govoriti da je to loš film bez da si mu dao dulje vremena je nekorektno prema filmu.
renda
Što je po tebi AC? Ako gledaš po gameplayu, onda ni knjige koje su dio serijala isto tako nisu AC. Ako gledaš po radnji i loreu koji produbljuje i nudi, onda to svakako jest AC.