Zero Imaš glavnu gusaricu u AC Liberation igri.

Ma znam, ali to je spin off igra rađena ponajprije za Vitu. Syndicate je isto imao ženskog igrivog lika, ali to nije u potpunosti ono što mislim.

tak je i cassandra bila ofišli main lik u storiju, ali fora je da si mogao igrati sa alexiosom iako je on tapija.

Okej, igra je nakon 30 sata postala naaaaagloooo bolja; duplo bolja rekao bih. 😄

​​​​​​​

Evo tko si želi smanjiti muke pri napredovanju kroz skill three; karta svih skillova i upgrade-a.

@chono7 moj bad za FPS, varira g syncom izmedju 48-68, ono je bio counter od monitora za refresh rate

Ja ipak nisan kupija igru, uzeo demone ali kad ih zavrsim ako nema nista drugo mislin da je ovo sljedeca igra za kupnju

Miro
      Bit će na božićnom popustu za mjesec dana. Nemaš brige.

Trenutno stanje u gamingu 😃

Igra koja je duplo bolja od Originsa, a od Odiseje nemjerljivo, nema repeticije osim raidova, ali ih nema puno, a i zabavni su, world eventsi su revolucija u ovom serijalu i svaka im cast da su napravili valjda stotinjak a svaki razlicit i sa pricom, fakat niaam to ocekival od AC igre, svijet je predivan, najljepsi open world(uz Tsushimi) koji sam videl, a Eivor mi je uz Connora najbolji lik serijala, ima masu detalja, a najvise mi za oko zapal dok Eivor laganim hodom prolazi kroz visu travu ispruzi ruku da osjeti raslinje, jebeno dobro

renda najvise mi za oko zapal dok Eivor laganim hodom prolazi kroz visu travu ispruzi ruku da osjeti raslinje, jebeno dobro

Tu još od Originsa. Ali moram priznat da sam čak uzbuđen za ovo nakon svih pozitivnih dojmova ovde.

Kada igrate stavite Music Frequency u pcijama na High

Tada dok istražujemo češće svira muzika koja je jednostavno fantastična!

Jučer me toliko sjebala igra zapravo da sam danas jedva odradio prvu smjenu i evo spavao od 13 do 18 sati. Mislim da sam je od jučer ujutro igrao kakvih 10+ sati i kada sam htio ić spavat u ponoć, legao se i samo razmišljao o igri, mučio se sat vremena i vratio se igrat do pet ujutro. Sad ne znam jel stvarno krivim igru ili neke polu simptome korone - lol. Ovi world eventi su najbolja stvar koja se desila AC serijalu. A većina ih je baš jebena. Iako nerado to kažem, jer gotivim jako Origins, baš igra bez mane po meni u kontekstu što je meni donjela (koji obožavam egipatski setting) i u usporedbi sa prošlim AC igrama, ALI izgleda da su stvarno napravili najbolji AC do sada.

isuse kriste SEER POTION AJME NECU SPOILATI OVO JE NAJBOLJI AC BEZ PREMCA. boze sveti AU BRATE.

Ajd dobro kupi cu...jebem ti sve...
        Znam da cu se zajebat 🙂