Ovo me izludilo; ponavljao bar 7-8 puta.
Assassin’s Creed: Valhalla
Držin prst na obaracu i mislin se
Znan da je necu odma igrati nego demone a isto vuce na kupnju
Danas sam imao dva CTD-a, prva dva od kada sam krenuo igrat.
doktor1 Meni je to dosta logično i to je korak koji Ubisoft već duže priprema jer su ranije već navukli bijes isprikama kako ne mogu uvrstiti ženske igrive likove zbog animacija i sličnog. Nemam točne podatke, ali sve gamerice na koje sam naišao su bile zainteresirane za AC serijal, mislim da tu imaju jaku demografiju i očekivao bih da će raditi sve više ustupaka da dodatno prošire tržište u tom smjeru.
U nekoj budućnosti očekivao bih i AC s fiksnim ženskim protagonistom zbog veće mogućnosti prikaza priče na način kako žele.
- Uređivano
Ma znam, ali to je spin off igra rađena ponajprije za Vitu. Syndicate je isto imao ženskog igrivog lika, ali to nije u potpunosti ono što mislim.
tak je i cassandra bila ofišli main lik u storiju, ali fora je da si mogao igrati sa alexiosom iako je on tapija.
Cole MORAM SKUPIT SVE POKEMON
- Uređivano
Jel ovo moguce,da ima manje od 20 gb igra ?
http://www.playstationing.com/wp-content/uploads/2020/11/mgxr3k4s85z51-666x500.jpg
Ja ipak nisan kupija igru, uzeo demone ali kad ih zavrsim ako nema nista drugo mislin da je ovo sljedeca igra za kupnju
Trenutno stanje u gamingu
Igra koja je duplo bolja od Originsa, a od Odiseje nemjerljivo, nema repeticije osim raidova, ali ih nema puno, a i zabavni su, world eventsi su revolucija u ovom serijalu i svaka im cast da su napravili valjda stotinjak a svaki razlicit i sa pricom, fakat niaam to ocekival od AC igre, svijet je predivan, najljepsi open world(uz Tsushimi) koji sam videl, a Eivor mi je uz Connora najbolji lik serijala, ima masu detalja, a najvise mi za oko zapal dok Eivor laganim hodom prolazi kroz visu travu ispruzi ruku da osjeti raslinje, jebeno dobro
HAVE YOU SEEN THIS MAN JE TAKO DOBAR QUEST AHAHAHA