Nije razočaran, naprotiv, no želio bi veće promjene u samoj igri... sve u svemu nije mu loše, no ja jedva čekam taj 10.11.2020.... ujutro budem dežurao pred vratima išćekujuči dopstavu... Toliko čekam da ne znam što igrati, jučer konačno bacio platinum na RE3 Remake, danas budem krenuo s GOW NewGame+, platinum imam... treba ubiti vrijeme do tog izlaska...

Deadwalker kao je moguce da vec netko uploada full gameplay igre na YT?!

Još jedan dublji preview i on je veoma zadovoljan...

Deadwalker Igra još nije izašla a već imaju spremne izrezane djelove iz full igre kao dodatne DLC-ove.

Ubisoft može biti uzor apsolutno svakom developeru po pitanju post-launch podrške. Najbolji u industriji po tome pitanju.

master_x Baš je lijepo kada se na apsolutno sve mora prvo gledati negativno. Sve kaj "gameri" danas znaju je prigovarati. To im ide odlično. Glavna će igra biti ogromna i ovo je kontinuirani razvoj igre. CDPR je imao dvije ekspanzije spremne prije nego što je igra uopće izašla. Dajte shvatite da igre ne nastaju preko noći, već su godine razvoja u pitanju. Ne možeš ekspanziju napraviti u tri dana...

Fico
      Obično je potrebna post launch podrška Ubisoft igrama 😁

Nexus Pretpostavljam da se šališ, ali i dalje ti je fora zapela u 2014. 😄

Ubisoft izdaje kompletne igre s vrlo malim brojem bugova, rekao bih standardnim za današnje igre što je impresivno s obzirom na skalu njihovih igara. Govorim kao osoba koja je veliku većinu njihovih igara u prošlom desetljeću igrala na sam dan izlaska.

Fico Meni je samo zanimljivo kako oni uspjevaju tako brzo izbacit novi DLC,u roku mjesec-dva nakon izlaska igre.Pa onda sljedeći nakon 2 mjeseca i sl.Zato je kupujem kompletne igre,sa svim DLC-evima a ne te njihove skupe Season Pass-ove uz glavnu igru.I sigurno da su to sve mogli ubacit u glavnu igru,al onda nebi bilo dodatne zarade.Ovako je bolje za njih.

master_x U videu doslovno kažu da prva ekspanzija dolazi tek na proljeće... Za dva mjeseca će još uvijek biti 2020. I dok misliš da su sve mogli ubaciti, to nije tako jednostavna stvar. To je ogroman sadržaj koji bi probio rokove i povećao šansu za minusom u produkciji. Ne možeš od razvoja igre napraviti crpilište novca na kojemu ne možeš profitirati. Dobit ćeš kompletnu igru i dvije velike ekspanzije kada budu spremne. Ili ćeš se požuriti i napraviti polovičan sadržaj prepun bugova pa će te pljuvati da ne znaš raditi igre. Gameri su valjda najprivilegiranija skupina ljudi na koje se može naići. Ništa im ne valja i sve znaju bolje i od samih developera.

Ići prigovarati na količinu sadržaja u ovakvom AC-u (nakon 100 kila contenta iz Originsa i Odiseje) je kao da tražiš baku nakon što si pojeo cijeli pladanj domaćih štrukli, da ti još nareže pola kile slanine.

Pohlepa očito nije isključivo na strani izdavača.

Deadwalker Nego na čijoj je strani?zato i ima reklama u igrama od 60/80€,mikrotransakcija,blesavih kozmetičkih dodataka, i sl. ostalih dodatnih izvora prihoda nepohlepnih izdavača/developera.

Na Odiseju sam potrošio 80h (bez ekspanzija). Ne znam u kojem to rječniku je pljačkanje igrača 🙂

Deadwalker Ja o zelju ti o kupusu.Zanima me šta si mislio pod tim da nisu samo izdavači pohlepni.Šta nakon finalne verzije igre,žele još lovu sa doštukanim DLC-ima.

Nije mi samo jasno po kojoj logici je nešto “izrezano iz igre” ako za 60€ dobiješ zaokruženu cjelinu na koju možeš potrošiti 2 mjeseca normalnog igranja.

Identičan pristup je imala i Odiseja gdje u niti jednom trenutku nisam osjetio da me developer zakinuo za nešto da više zaradi, izuzev sporijeg levelanja da mi ugura boostera, no (ne)srećom za Ubisoft imam previše MMO-ova iza sebe.

Ti tvrdiš da je Ubisoft namjerno izrezao gotov sadržaj iz igre da više zaradi. Čak da je i to slučaj:

a/ proposition value je i dalje odličan naspram konkurencije
              b/ upsale je valid prodajna strategija ako kupac uživa u tvojem proizvodu i želi još malo više
              c/ za 3 mjeseca će već ići prvi sale
              d/ za 100 uPlay bodova može se cijena gold editiona spustiti na 80€ što je lova koju traži Sony za remake PS3 igre trajanja 30h
              e/ identičan pristup je imao CDPR kada je launchao W3 pa ih nitko nije prozivao
              f/ ne mogu vjerovati da branim Ubisoft 🙁

Realno, nisi u krivu sa apsolutno ničim, ali i dalje bode oči kad ti i prije izlaska igre guraju pod nos sadržaj kojeg moraš kupiti posebno.

Prije 10 godina bi to bilo u sklopu igre.

Koliko god su svi AC-ovi glomazne igre, ipak nisam fan ovakvih stvari.

Za Witcher 3 se ne sjećam da su se Heart of Stone i Blood and Wine bili najavljivani prije nego je igra izašla.
              Opet, prošlo je dosta vremena, moguće da sam tu u krivu.

Uglavnom, kod bilo koje igre i izdavača dirne u živac kad već i prije izlaska igre počnu trubit o dlc-ovima, i teško se otet dojmu da je na neki način ipak izrezano (odnosno, namjerno nije stavljeno u igru), samo da se kasnije još dodatno zaradi na njoj.

Tuhy Prije 10 godina bi to bilo u sklopu igre.

Ovo je na razini: "U moje vrijeme...", pogled s ružičastim naočalama. Kao da ekspanzije nisu prije postojale i na njima se nije radilo već od kraja razvoja glavne igre, ako ne i tijekom. Kao da to nisu ideje koje su imali, no vremenski nisu mogli implementirati jer je trebalo napraviti kvalitetnu igru, a ne poluproizvod krcat nedovršenim sadržajem. Dragon Age je imao ekspanziju, Baldur's Gate je imao ekspanziju, čak je i Red Dead Redemption imao ekspanziju.

I dalje tvrdim da gejmeri jedino znaju prigovarati jer im prvo padne na pamet da developeri (izdavači) idu varati igrače, a ne gledaju na način da će dobiti igru koja ima trajanje oko 100h, dok je ovaj plan dokaz da su spremni igru podržavati još dulje vrijeme i puniti ju razrađenim sadržajem koji se nadodaje na tu ogromnu satnicu. Ne govorimo o tome da dobiješ novo oružje, ovo su posve nova područja, nove radnje, govore i o novim vještinama, doslovno rade ekspanzije. Identična je stvar bila i s Witcherom 3 i tada se veselilo i hvalilo, ali je ovdje riječ o Ubisoftu i odmah smeta i nije dobro.

Momak, ne prišijavaj mi nešto što nisam reko.

Piše ti gore: "kod bilo koje igre i bilo kojeg izdavača..."
                Ne diram samo tvoj dragi Ubisoft nego se to odnosi na sve.

Kažem da nervira kad bilo koji izdavač u singleplayer igrama prije samog izlaska stavlja naglasak na budući dodatni sadržaj.
                Rade brutalno veliku i kompleksnu igru, i svaka čast na tome," base" igra će ponuditi i više nego dovoljno sadržaja, ali smije mi smetat ovo oko čega raspravljamo, svejedno dal se radi o Ubisoftu, ND-u, Cdpr-u il Rockstaru.

Za svoje novce koje namjeravam potrošit ne nešto imam pravo i hvalit to, a i prigovarat ako mi se nešto ne dopada.
                Nisam tu od jučer, dobro se zna kolko ja pljujem po nečemu (prerijetko) i kolko puta sam ulazio u rasprave baš protiv koji doslovno samo seru po nečemu bez pokrića.

Izdaj igru kak spada i onda kreni pričat o budućim ekspanzijama, a ne mi prije izlaska nabijat na nos da ću platit 550 kn za full igru, a cca 3-4-5 mjeseci poslije (early spring) ću morat (odnosno,, ako ću htjet) platit dodatno za novi sadržaj.

Reko sam da se slažem sa Deadwalkerom u apsolutno svakom pogledu i dodao još ipak svoj pogled na situaciju, al ne, moraš mi još ti doć pametovat jer se moje mišljenje razlikuje od vašeg, i onak me na finjaka sposrat.

Samo čekam da Cdpr sutra izbaci trailer za neki Cyberpunk dlc...
                Ili FromSoft da Demoni dobivaju novi svijet, al samo u UltimateGoldSpecial izdanju igre, izlazak negdje oko Tri Kralja...

Ja samo znam da 2004. izdan GTA San Andreas koji bijase 2 godine i nesto sitno u izradi ima vise sadrzaja i detalja nego 90% danasnjih igara i dosao je bez ikakvih dlc-eva itd, a tada je bio cudo pogotovo velicinom tako da DA, smatram da su danasnji developeri ljencuge, a izdavaci lakome lopovcine.