Momak, ne prišijavaj mi nešto što nisam reko.
Piše ti gore: "kod bilo koje igre i bilo kojeg izdavača..."
Ne diram samo tvoj dragi Ubisoft nego se to odnosi na sve.
Kažem da nervira kad bilo koji izdavač u singleplayer igrama prije samog izlaska stavlja naglasak na budući dodatni sadržaj.
Rade brutalno veliku i kompleksnu igru, i svaka čast na tome," base" igra će ponuditi i više nego dovoljno sadržaja, ali smije mi smetat ovo oko čega raspravljamo, svejedno dal se radi o Ubisoftu, ND-u, Cdpr-u il Rockstaru.
Za svoje novce koje namjeravam potrošit ne nešto imam pravo i hvalit to, a i prigovarat ako mi se nešto ne dopada.
Nisam tu od jučer, dobro se zna kolko ja pljujem po nečemu (prerijetko) i kolko puta sam ulazio u rasprave baš protiv koji doslovno samo seru po nečemu bez pokrića.
Izdaj igru kak spada i onda kreni pričat o budućim ekspanzijama, a ne mi prije izlaska nabijat na nos da ću platit 550 kn za full igru, a cca 3-4-5 mjeseci poslije (early spring) ću morat (odnosno,, ako ću htjet) platit dodatno za novi sadržaj.
Reko sam da se slažem sa Deadwalkerom u apsolutno svakom pogledu i dodao još ipak svoj pogled na situaciju, al ne, moraš mi još ti doć pametovat jer se moje mišljenje razlikuje od vašeg, i onak me na finjaka sposrat.
Samo čekam da Cdpr sutra izbaci trailer za neki Cyberpunk dlc...
Ili FromSoft da Demoni dobivaju novi svijet, al samo u UltimateGoldSpecial izdanju igre, izlazak negdje oko Tri Kralja...