pa imali ta igra uopce gameplay prikaz ili se sudi prema ovom CGI traileru? Odyssey sam morao odustati nakon 3 sata zbog gameplaya. s jedne strane imas jahanje konja poput onoga u RDR2 , a sa druge strane ovo u AC Odyssey. razlika tri generacije konzola. cak je na ps2 u shadow of colossus bolje odradjeno. lose je to bilo. takodejr ne znam sto trpaju RPG elemente u svaku jebenu igru dns. nit znaju to, nit im ide od ruke.
AC 4 je meni bio vrlo dobar iako nije bog zna koliko kompleksan gameplay, barem je bio zabavan.

Ne, pretpostavlja se da gameplay dolazi 7. svibnja, na predstavljanju third party naslova za Xbox Series X. Ono što postoji je iznenađujuć broj intervjua s čelnim ljudima projekta. Po tome se mogu graditi nekakva očekivanja koja će onda dodatni prikazi pojačati ili smanjiti, a konačan proizvod potvrditi ili opovrgnuti.

Zbog čega je loš gameplay u Odysseyu?

Fico nekompleksan je? butra skace i climba awkward tj nije se pomaknulo od ac 4, ako nije jos i gore. jahanje konja i njegovo ponasanje je komedija. steath OP, level lika = skill sto ce reci dokle god si otprilike level koji igra trazi od tebe da bude za neku misiju nemas beda jer tada nece biti tesko tj ne treba nekog skilla. ona ptica je isto OP. misije su bile cisti fetch quest. rjesi tamo neki dug pa ti popravim luk i takve gluposti. govorim o nekih 3-4, mozda malo vise nisam broja, sata igranja, dakle svasta se moglo promjeniti do kraja, ali meni je to bilo dovoljno da shvatim da igra nije za mene i da je to onaj stari Ubisoft koji i kad mjenja nesto ne odradi to kako rade drugi kvalitetni studiji. stancanje igara svake dvije godine ne pomaze isto. tesko je ocekivati cuda kad pravis tolike open world igre u dvije godine pa razumijem da nema velikog napredka, ali ja preskacem ovaj dio, osim ako stvarno ne promjene combat i izbace rpg elemene, u sto sumnjam.

Ok, mogu shvatiti da nije za tebe bila, ali mislim da je nekorektno prema igri od više desetaka sati trajanja reći da je gameplay loš na temelju prvih par sati igre.

to su lose ukomponirani rpg elementi u hack and slash igru
    obje dobre za izbjegavati

Razlog zašto sam te pitao je bio ovaj citirani dio. Mislim da nemaš temelja za ovakvu preporuku kada je riječ o Odysseyju kada si prosudio o igri na temelju čiste površine. Nisi ni stigao do jače opreme, do značenja jače opreme za kasnije neprijatelje. Do oružja s pasivnim sposobnostima. Do sistema kultista koji ti daju najkvalitetniju opremu u igri da bi mogao određene legendarne neprijatelje poraziti. Nisi stigao ni iskusiti koliko je važno nadograđivati Leonidino koplje za kasnije zone. Nisi ni imao dosta zahtjevne borbe protiv legendarnih životinja u kojima tek dolazi do izražaja dobar odabir oružja i kvalitetna oprema koju koristiš.

Mislim da je ovo isto kao da sudiš o filmu na temelju prvih deset minuta. Možda neće biti za tebe, ali govoriti da je to loš film bez da si mu dao dulje vremena je nekorektno prema filmu.

renda
    Što je po tebi AC? Ako gledaš po gameplayu, onda ni knjige koje su dio serijala isto tako nisu AC. Ako gledaš po radnji i loreu koji produbljuje i nudi, onda to svakako jest AC.

Fico stvar je ta da nisam sretan uopce bio sto su ubaciti rpg elementi, a combat mi nije dovoljno zanimljiv bio u tih par sati. malo block malo spamaj napad i to je to. nema tu neke dubine, mozda sam pretjerao sa lose, ali definitivno su me neke igre razmazile po pitaju combata. kao sto sam rekao mozda bi se kasnije to promjenilo, ali nemam vremena za mozda. cesto ja odustanem nakon par sati od igara ako mi ne sjednu (dragon quest 11 khm). i previse puta sam se silijo igrati neku igru, a cemu na kraju?!

Sve mi je to jasno, odgovorio sam na tvoj post više iz razloga što sam vidio da si preporučio da se preskoči kao i God of War. Spomenutog baš i prelazim pa neću o njemu ništa komentirati, ali Odysseyja sam se naigrao dovoljno da mogu reći da tih nekoliko sati nije nikako dovoljno za nekome predložiti vrijedi li igru igrati ili ne.

Meni je jasno da ti se nisu svidjeli RPG elementi, da ti se nije svidjela igra općenito, svakome nešto drugo odgovara, ali na temelju par sati reći da se igru može preskočiti stvarno nije fer prema igri.

nekoliko sati mi je sasvim dovoljno za presuditi isplati li se igru nastaviti igrati ili ne i dali mi se nesto svidja ili ne. naravno netkom drugom ce trebati vise ili ce jednostavno zeljeti nekoj igri dati vise vremena, ali ja smatram da nije potrebno. ako me igra nicim nije impresionirala u tom vremenskom razdoblju, odustajem od nje. rijetko se vracam takvim igrama, ali isto tako i kad se vratim, vrlo rijetko promjenim misljenje. mozda sam pretjerao sa time da treba izbjeci te igre, ali ja bih svakako volio da jesam i ustedio si sve skupa nekih 20ak sati zivota.

Ako je korelacija sa Vikinzima isto kao Black Flag i Black Sails, ne mogu nego se radovati zaigrati jednom na next genu.

Jedva čekam da neki berserker stavi kapuljaču. Instant uninstall. Jebeno odvratan serijal.

@Fico

Nema tu vibru Assassina i Templara jos od Originsa, zadnji nastavak u tom duhu je Sindicate, meni su i Origins i Odiseja odlicne igre, ali ih ne gledam ko AC igre.

maverick Zato što imam još 3 AC-a za odigrati na PS4 i dok ih riješim bit će next gen 1799 kn s dvije hit igre.

renda Zadnji nastavak u tom duhu je prvi.

Wardruna, sto je je, boljeg autora nisu mogli naci. Mozda Heilung koji je novom Hellbladeu ili Danheim ili cak Ivar Bjornson

2 mjeseci kasnije

Procurilo 30 minuta gameplaya

ISUSE JA TE VOLIM FILIPERRU

prvih 5 minuta je totalno witcher 3 vibe! odjednom mi je porastao interes za igrom, nesto sto sam mislio da nikada necu napisati u AC temi!

Ovo napadanje dvorca mi se jako sviđa. Baš je dobro.

Ima tu ali vjerojatno neće još dugo

Fico Skinuo sam ja video. 😃 Gjde mogu uploadati, a da ga ne maknu? 😃

Stvarno vizualno baca na TW3. Sviđa mi se masu i muzika i ove nove opcije s kamerom. Inače me AC serijalu vraćaju unikatni settinzi pa sam mislija da ću ovog priskočit s obzirom da mogu odradit vikinge u GoW i Hellbladeu. Ali po ovome izgleda da ipak igram.

Meni ipak malo previše slično Originsu i Odysseyu. Očekivao sam više novina s obzirom na pauzu koju su imali.

Vec je Odyssey daleko otisao prema W3, ovo je jos jedan korak vise.
          @Shooter vjeruj mi, ne mozes u GoWu, jer tamo je tematika u potpunosti promasena.

Jel se ovo neko zahebava ili...
          Ne znam jeli ovo neplanirano izašlo vani od nekog antitalentiranog youtubera koji je isprobavao igru ili je ovo Ubisoft pustio kao prvi prikaz gameplaya next gen Adssassins Creed igre.. U svakom slučaju ovo je primjer kako se to ne radi ..
          Katastrofa...
          Dakle ovo ne smije biti prvi prikaz igre...uz malo kreativnog gameplaya i mašte se i puno gore igre mogu prezentirat na normalniji način

Mislim da ovo nije next-gen prikaz. 😃 Ako je onda je - kukulele. Ipak, mislim da nije.

Evo jos jedan izvor...moze se i skinuti ako nekom treba

dormin
            Ovo je kako njihove igre i izgledaju. Nek i bude ovakav prikaz, ako ništa drugo bar da su iskreni.

dormin Ovo je 100% interni gameplay, a ne nešto pripremljeno za službenu prezentaciju. Tko god igra uopće ni ne koristi lock-on sistem kako bi pokazao fluidnost borbe, niti prezentira raznolikost u borbi koja, što god ljudi rekli, postoji u Originsu i Odysseyju.

Meni je ovo većinom ostavilo pozitivan dojam s time da stvarno treba vidjeti kako netko drugi igra jer ovako se dobije dojam kao da Polygon ponovno igra Doom. Ok, ne tako strašno, ali i dalje. Atmosfera se osjeti i na videu, glazba je bolesno dobra, pogotovo u borbi, a čini mi se da je borba brutalna, iako i dalje malo previše "lagana". Ne sviđa mi se potez odgurivanja nogom, neprijatelj odleti 20 metara kao da ti je Odin desna noga.

Hype i dalje raste. Ubisoft!!! Ubisoft!!! Ubisoft!!!

Postoje igre koje nisu baš za svakoga ..netko igra igru na loš način... Ima san prijatelje/suside koju su Hitman 2 (pravu dvojku iz dviineke)..prelazili tako da ispale metak na početku levela i svi neprijatelje dođu k tebi i ubiješ svakoga tko ti priđe s onim OP pištoljima.. e sad jeli to ista igra kao kada je igreš na način kako je zamišljeno...Bethesdine igre su isto dobar primjer .. isti vrag je i ovdje .. možeš s lošim gameplay prikazom steć lošiji dojam o igri nego što to zapravo je...

Uglavnom Ubisoft treba vrlo brzo izbacit nešto službeno...
            Uočio san dosta mana u ovo kratko što sam bacio oko ali tko zna koja je faza izrade igre.. tako da...

dormin To je istina, može drastično utjecati na dojam. Pametniji ćemo biti 12. srpnja, tada je Ubisoftova konferencija. Ono što je sigurno je da Valhalla izlazi ove godine, sve ostalo je prebačeno na 2021. i nemaju ništa drugo za ovu godinu.

Za mene i dalje vrijedi da najvjerojatnije preorderam, ali dva su ključna faktora u tome. Prvi je da mi se jako sviđa smjer Originsa i Odysseyja u kojima sam ostavio sate i sate, a drugi je taj da stvarno volim serijal.

Ima jedna stranica gdje nisu maknuli još gameplay. 😃 Metnite na HD.

Iz nekog morbidnog razloga, uspjeli su igru napraviti beskonačno ružnijom nego zadnja dva current gen nastavka. A ovo je s next gen dev kita ili s PC-a.
              Kao i svako toliko dosad, Ubisoft je prokopao novu etažu podruma, jer više nisu mogli niže pasti, pa trebaju dodatnu razinu.

Nize od Epica ne moze nitko pasti