IGRA: Assassin’s Creed: Valhalla
DATUM IZLASKA: 2020.
IZDAVAČ: Ubisoft
DEVELOPER: Ubisoft Montreal

Assassin’s Creed: Valhalla je nova AC igra na kojoj radi Ubisoft Montreal, a koja bi trebala izaći krajem 2020. godine na aktualne i konzole nove generacije. Sve o Valhalli: https://ffa.hr/igra/assassins-creed-valhalla/

Može im se zamjeriti 1000 stvari, al trailere znaju jebački napravit.

AC serijal je nakon Brotherhooda za mene bio mrtav (Relevations i Ac3 ugasio nakon sat-dva od dosade) Origins mi je brutalno sjeo, a trailer za Valhallu me sad nabrijo na max.

Odličan je, mene su praktički kupili sa njim 🙂

Smanjit glupe sidequestove, ostatak nek bude ala Origins i ja sam zadovoljan.

Preorderam Ultimate Edition. Ovo je sve sto sam htio od Assassin's Creeda.

Nisam mislio da ću ovo ikada napisati, no igrat će se.
    Lol, imam hajp na novi Assassin's Creed 🙁

Tuhy glavni direktor projekta je vodio team za AC black flag i origins 🙂

Djeluje kao rip off serije Vikings, lol. Mogli su barem glavnog lika malo promijeniti da ne bude identičan Ragnaru, ali nisu se ni to potrudili.

Zadnje odigrao Origins, upravo prelazim Black Flag. Valjda je onda iduća Valhalla.

Zero

pa mozda glavni lik i je bas Ragnar.
      inace ovo nije AC jos od Originsa.

Izgleda da će se ponoviti povijest. Zadnji AC kojeg sam prešao i kupio je AC IV za PS4. Jedva da je bilo igara za novu konzolu a morao sam nešto igrati.
        Uživao sam i definitivno jedna od najboljih igri iz serijala..Tad sam si rekao sam da si neću(užasno mi je išlo na živce jer su svake godine izbacivali nastavke) više kupiti nijedan novi AC, dok ne izađe setting Japan-Egipat..Origins mi se čini dobar i frend ga ima ali eto nikako nisam krenuo..PS5 najvjerojatnije kupujem day one i mogao bi si uzeti Valhalla.

Trailer je odličan, ali glazba u traileru je teški drlog! Uopće ne priliči tematici.

@Tuhy Trailere im radi DIGIC Pictures - mađarski studio za 3D animaciju sa sjedištem u Budimpešti.

Nevezano za AC, ali kada već spominjem DIGIC, ovo mi je i dalje njihov najbolji

https://www.youtube.com/watch?v=gKsEPoJMuKY

Nisam znao, thanks 🙂

Barem su pravima dali posao u ruke.

Ovo za Castlevaniu i nakon tolko godina i dalje naježi... Mjuza je bolest, imo sam to neko vrijeme ko ringtone (il alarm, nisam ziher)

Nikako mi nije sjeo ovaj novi stil borbe , odigra sve Ac-ove do Originsa jednostano mi nepase u ac serijal

Meni je puno zabavniji od starog.

Ja na to gledam kao odmak u serijalu jer ne mogu držati isti sistem kroz koliko već nastavaka. Stariji nastavci su mi bili prezabavni jer su bili odlično koreografirani, noviji nastavci su mi prezabavni jer zahtijevaju trud u borbi pa se opet osjećaš kao faca kad uspiješ neki zeznuti konflikt razriješiti sa što manjom štetom.

Mislim da je ovo jedan od serijala koji nikada neće udovoljiti svakom fanu ili svakom gameru. Ili će se prigovarati da se ništa ne mijenja, ili će se prigovarati da se nešto mijenja. Meni je samo drago da Ubisoft koliko toliko eksperimentira.

stare igre su mi imali neki filing realnosti , dok mi je ovo novo kao neki fantasy naslov ala Witcher, znam da je prije bilo drzi kontra napad i ubijaj sve ispred sebe ali izgledalo je vrhunski i bilo je zabavno! Jednostano nisam neki ljubitelj RPG naslova

escoban ma nije to proslo pored RPG. to su lose ukomponirani rpg elementi u hack and slash igru. nesto slicno zadnjem god of waru. obje dobre za izbjegavati.

Samo da se nadovežem, ovo za prigovore nisam ciljao tebe. Tebi se nije svidio novi pravac i to je to. 🙂

Ovo za fantasy stoji, čini mi se da je to više bilo zbog toga što je fokus zadnje dvije igre bio na antičkim vremenima pa su si dali malo slobode. Svejedno preporučam da baciš oko na Valhallu kada dođe vrijeme za nju, čisto zbog toga što su rekli da ciljaju prvenstveno na povijesni prikaz, a samim time najavljuju i promjenu combata. Neće se vraćati na staro, ali će se dogoditi promjene nad postojećim kako bi se nadogradio i učinio unikatnim za serijal.

maverick Jesi igrao Origins i Odyssey?