Ja imam drugačija iskustva, naime volio bih pohvaliti Sanctu jer su stvarno 99% bili na vrijeme. Svjestan sam da može doći nekad do kašnjenja dan-dva, ali to pripisujem tome što sam u BiH pa vjerovatno dok stigne roba prvo u HR pa onda nama, ali to ne krivim njih.
Stvarno sam uzeo od njih skoro sve što sam mogao od tehnike i igara uzeti, od S9 prije 2 godine, još jednog mob-a za staru, masu igara (što preordera, što na akciji), slušalice... I sve je bilo u perfektnom stanju (rijetko kad je bilo komplikacija).
Najveća mana je što nama ne dolaze baš često ovakve akcije + moraš se nekako napatiti (i uvijek brinuti) hoće li neka specijalna izdanja igara uopšte doći. Recimo imao sam prednaručene ranije Sekiro collector's i DMC 5 steelbook, međutim pretpostavljam da je bila velika potražnja ili mala količina koju su dobili, a mi smo zadnja "kuća za isporučiti u ulici" pa nismo na kraju ni dobili.
Recimo uprkos tome što sam prednaručio TLOU collectors sigurno prije pola godine i platio, uvijek zbog primjera Sekira imam neki gut feeling da će otkazati ili nešto (iako 90% da neće, ali to je moja psiha).