doctorfreak Ne, ne gledamo to tako. Ja nemam problem ako stvarno nesto gori pa da se ostane duze. Ali, to je moje privatno vrijeme, i ja osobno ne trazim ostajat duze radi neke dodatne zarade. Ako me netko trazi da ostanem duze danas poslije 17h, a pitao me danas, 0 bodova. Poslodavac mora cijenit necije privatno vrijeme i meni nebi padalo na pamet da nekog idem gnjavit nakon sto je gotovo s poslom (osim ak bas imam debel razlog).
Ako isporuka steka radi nekog, to se rjesava na drugi nacin, tipa ako ja dajem 110% a neki balvan pije rakiju na pauzi u skladistu, onda cu ga ja prvi prebit i objasnit mu kako stvari stoje.
Zasto bi netko davao svoje privatno vrijeme firmi ako ne zeli dodatnu zaradu? Pogotovo ako firma stedi pa si misle, eh da, budu meni moji radnici malo prekovremeno radili. Nema veze jel u pitanju privatnik ili drzavna firma. I ja radim za privatnika, ne mogu se nesto zalit, ali ne jebem kad mi pisu u 9 navecer, ja sam svoje odradio i nema me se sta gnjavit do pocetka radnog dana.
Apsolutno ne opravdavam prekovremene koji su van pameti i protiv necije volje. Necija skola i radna pozicija nema veze s tim. Ako Sancta ne stigne sve popakirat jer ljudi fizicki ne stignu, onda jebeno uzmi jos ljudi kao ispomoc a ne da postojeci radnik mora 15h radit da svi budu sretni. Ne, tak se to ne radi.