doctorfreak prayer Auuuu dobro uživo izgleda...točno bi mogao još jedan uzet i čuvat jedno 20 godina, možda naraste vrijednost 😃
weky Ja baš volim CoD i uzeo sam Blops kad je izašao, ali svejedno nemam pojma koji će mi k ta ogromna kosturska škrinja.
Tuhy Mislim da je to u Zombie modu ko neka loot škrinja,, nisam ziher. I moj je doma, stvarno odlično za tu cifru... Ak skupljaš CE-ove i slično, must have je. Na Amazonu našo primjerak za 180 bucksa, jbte...
Flipper Kako ova škrinja izgleda odlično. Jesam kreten što si nisam i ja kupio. 🙁 Meni stižu igre u ponedjeljak, GLS nije stigao danas. I još sam danas naručivao za druge. @Tuhy sad ili nikad mi možeš riješiti onu majicu što si obećao. 😃 Koliko je ljudi kupilo preko FFA i FB našeg. Tuhy...obećao si nam svima. 😃
Flipper Tuhy kad si mi obećao prije par godina bio sam M, sad sam već L. OK, između M i L. Molim te kada dođe PS5 promo majica da se sjetiš mene. Napisat ću ti pjesmicu, a svejedno ću kupiti PS5 na 180 rata i par igara.
doctorfreak Unesem kodove za ovaj COD sa akcije, reko idemo skinut igru i još večeras udarit kad ono hladan tuš. 😃 [URL=[IMG]https://i.imgur.com/ogYtFqph.jpg[/IMG][/URL]
prayer doctorfreak Ne znam zašto ali negdje mi je ostalo u glavi da se kao dobije i modern warfare remastered s tom igrom?
Miro Kutija je brutalna a kad se upali u mraku bolest totalna, jedan od najboljih kolekcionarskih izdanja koje imam
doctorfreak master_x Kako se onda pokrece to?? Vidiš da na mojem launcheru lijevo nema te igre, a sve kodove sam unio.
master_x doctorfreak Ne,moraš kupiti Call of Duty:Infinite Warfare Legacy Edition.To je bila COD igra prije ove šta si sad kupio.A s time dobivaš onda i COD 4:Modern Warfare Remaster.A možeš ga i posebno kupit.hehehe