emilijo master_x Marvel's Spider-Man - broj prodanih primjeraka na disku i digitalno FFVII - broj isporučenih primjeraka na disku i prodanih digitalno
renda Isporuceno u trgovine, ne i prodano, normalno da nije isto, mislim svejedno se bude prodalo u bolesnim brojkama
foggy Jebes onda racunicu, i dalje mi nije jasno, isporuceno moze bit u trgovine i ljudima, ili se pod isporuceno striktno misli za trgovine?
yakuza_stinger Kako bi imali nešto na lageru onda? Prvo im se isporuči igra. Ne znači da će sve isporučeno odma i rasprodat.
Icek Ništa ih sada ne sprečava da naprave full remake i osmice i devetke, a prvih šest makar da portaju na PS4/PS5. Plus ostali dragulji u njihovom vlasništvu; Parasite Eve trilogiju, Chrono Trigger/Cross, SaGa Frontier duo, Vagrant Story, ima toga.
AbelKOsMos Ja ne ludim za rimejkovima, ali ako im nekako padne na pamet da odrade Vagrant Story....ja cu se... jebes mi sve upisati u gace. I ako mislim da original i dalje izgleda savrseno, verovatno bi taj stil bio jos jebackiji na modernim konzolama. Opet ja se nadam da ce sa ovim novcem ipak odraditi neki novi IP i podariti nam nesto novo, kao sto su to radili i pre.
alexy Vagrant Story remake bez Matsunoa bi bilo svetogrđe. Čisto da znate, Matsuno koristi ideje za Vagrant Story 2 u svojim kvestovima u FFXIV. Neka squeenix se bavi samo glavnim stvarima. Ne tribaju mi određene....ideje u nečemu poput VS.
maverick Neka oni rade na rimejku i punokrvnom singleplayer FF nastavku, a neka se kanu Kingdom Hearts-a i ostalih pizdarija, a nedaj boze hvataju projekata kao VS i sl. i ovo malo igara sto rade, ne rade kako bog spada, tako da...
AbelKOsMos Ako bi se prava ekipa skupila iza VS ja bi svakako voleo da vidim sta ce da odrade. Iskreno vise bi se radovao tome ili novim IP-u nego jos jednom FF. Jbg kakav god studio da je to danas, bolje I da se oprobaju u necemu drugacijem nego da samo cekamo FF igre I nadamo se da nece biti sranje.
maverick AbelKOsMos Vagrant Story je arguably igra koja uz Symphony of the Night jedina izgleda donekle dobro i dan danas i mislim da nema potrebe za rimejkom pogotovo kad bi to SE isfusario do jaja ili napravio u 15 epizoda. ako ga i najave supe, ali ne ocekuj cuda. radije bih novi Vagrant Story, ako ga vec mora biti...
Zero Vagrant Story je kao prvi MGS. To nema što raditi na listi igara za remakeati jer se igre drže i više nego dobro s obzirom kada su izašle.
AbelKOsMos o tome i pricam kao sto sam i rekao, VG izgleda prelepo i ima odlican gameplay i pricu i sve. To je meni jedna od najdrazih igara ikada. I kao sto sam rekao jebe mi se za rimejkove ali opet radije bih video nesto vezano za VG (kao nastavak ili neku sporednu pricu u istom svetu) ili novi IP...nego jos jedan u nizu FF.(ovo je poenta mog posta, nesto novo od ovog studija) Ja original odigram i dan danas i apsolutno mi je savrsen. Ali taj svet i ta politika i sve ostalo sto se nalazi u toj igri , je jednostavno prejebno i bilo bi super sa pravim ljudima stati iza takvog projekta i odraditi nesto novo.
maverick AbelKOsMos zato i volim FF12 jer mi setting tih igara odgovara, vise nego ove djecurlijske pizdarije. Ivalice je jedan od najljepsih svjetova u gamingu, a ako se ne varam uz spomenuti ff12 igre koje se dogadjaju u tom svijetu su jedino Vagrant Story i FF Tactics sad mi se igra Vagrant Story, damn nigga!
AbelKOsMos maverick Pa da i ja sam mislio da je VS deo Ivalice univerzuma ali po nekim komentarima Matsuna to izgleda nije istina...kako god, odlican svet i odlicna prica. I da FF12 je takodje prelep, ja samo kad sam video dizajn te igre odmah sam se setio VS.( sto i ima smisla posto je lik radio na obe igre ) I na kraju je to bio poslednji FF koji mi se bas bas istinski svideo.