Vagrant Story je kao prvi MGS. To nema što raditi na listi igara za remakeati jer se igre drže i više nego dobro s obzirom kada su izašle.
Final Fantasy VII Remake prodan u preko 3.5 milijuna primjeraka u prva 3 dana
o tome i pricam
kao sto sam i rekao, VG izgleda prelepo i ima odlican gameplay i pricu i sve.
To je meni jedna od najdrazih igara ikada.
I kao sto sam rekao jebe mi se za rimejkove ali opet radije bih video nesto vezano za VG (kao nastavak ili neku sporednu pricu u istom svetu)
ili novi IP...nego jos jedan u nizu FF.(ovo je poenta mog posta, nesto novo od ovog studija)
Ja original odigram i dan danas i apsolutno mi je savrsen.
Ali taj svet i ta politika i sve ostalo sto se nalazi u toj igri , je jednostavno prejebno i bilo bi super sa pravim ljudima stati iza takvog projekta i odraditi nesto novo.
- Uređivano
AbelKOsMos zato i volim FF12 jer mi setting tih igara odgovara, vise nego ove djecurlijske pizdarije. Ivalice je jedan od najljepsih svjetova u gamingu, a ako se ne varam uz spomenuti ff12 igre koje se dogadjaju u tom svijetu su jedino Vagrant Story i FF Tactics
sad mi se igra Vagrant Story, damn nigga!
maverick
Pa da i ja sam mislio da je VS deo Ivalice univerzuma ali po nekim komentarima Matsuna to izgleda nije istina...kako god, odlican svet i odlicna prica.
I da FF12 je takodje prelep, ja samo kad sam video dizajn te igre odmah sam se setio VS.( sto i ima smisla posto je lik radio na obe igre )
I na kraju je to bio poslednji FF koji mi se bas bas istinski svideo.