kabegami Sjećam se, još uvijek poprilično jasno, kako sam prilikom prvog igranja Niera razmišljao kako bi bilo dobro da se igra slično Bayonetti... Ne mogu vam opisati što osjećam gledajući ovo. Suza krene... 😀
renda @viper89 micek jel ti vidis ovo? inace ako netko hoce kupit Steelbook edition Automate dajem tu sam jer vec dvije godine ga niko nece, a cak sam i vipera stavil u cijenu @kabegami razocarao si me 😉
Fico renda a cak sam i vipera stavil u cijenu Dobije se @viper89 zajedno sa stilbukom?? Ajde pa se napokon isplati!
kabegami Samo ću citirati K.-a k Postoje ljudi koji gledaju, a postoje ljudi koji vide. renda a cak sam i vipera stavil u cijenu Ček, ček... to znači da se možemo igrati i s viperom?
renda Fico da, na 24 sata, radis kaj oces, ali poznavajuci vas prisilili bi ga da igra Automatu @deathwish 100kn i nosi
Icek renda 100kn i nosi Taj SteelBook poprilično vrijedi na eBayu dood. Pogotovo ako je to verzija sa plastičnim sleevom. Išli su i preko £100 👀 Sada nešto manje, ali i dalje drže solidnu cijenu.
renda Icek je taj je sa plasticnim sleevom, onda ide na ebay, jos bum zaradil na govancu @Icek daj molim te neki screen da vidim jel to to ako ti nije problem
deathwish Icek u jebote, ima mi ga i buraz pa sam mislio lijepo će doći al nek čovjek zaradi 😃. Inače ak se prodaje na ebayu, preko kojeg shippinga najbolje slati iz hr, ak je tolka cifra bum reko burazu ak svoj steelbook oće prodat
Icek renda Previše sam lijen da idem na eBay, skrinam i lijepim tu 😁 Do it yourself you lazy bastard 😁