In the year of the 10th anniversary of NieR, we are announcing that the cult classic third-person action-RPG NieR Replicant, is to be rebuilt for PlayStation 4, Xbox One and PC (STEAM) as NieR Replicant ver.1.22474487139...
NieR Replicant is the prequel of the critically acclaimed success NieR:Automata. NieR Replicant ver.1.22474487139... invites players into a dark, apocalyptic world as they join a brother’s captivating quest to cure his sister of a deadly disease - a quest which will in turn make them question everything. Developed in collaboration with Toylogic, NieR Replicant ver.1.22474487139... brings together an all-star team including acclaimed director, YOKO TARO (Drakengard / NieR:Automata), composer Keiichi Okabe (TEKKEN / Drakengard / NieR:Automata), and producer Yosuke Saito (DRAGON QUEST X / NieR:Automata).

Omg, koja vijest!! Kako ste mi uljepšali dan! Još mi se noge tresu

Brother Nier, napokon. Nadam se bez cenzure.

Još jedna igra za NieR pozere.

Ohoho, baš igram treću kampanju u Automati i onda me dočeka ova vijest. Samo dajte.

Najbolja vijest,jedva cekam,def day1

weky ma je da i ne znam cemu se vesele uopce, ali svako ima svoje...

weky

Bas to, onda je bila ružna igra sa osrednjon pričon i katastrofa combaton šta se mogli prominit....

Naravno da svatko ima svoje, bitno je da vi hejteri dolazite pizdakat i da ćete malo malo pizdakat po nečemu što vama nije dobro.

weky
    Tko su to svi? 🙂 ja ovdje vidim više veseljaka nego sraćkaša.

Na stranu žalopojke ljudi koji neće igrati Nier, ja sam shvatio da ovo "rebuilt" zapravo znači da ćemo dobiti remake prvog Niera. Čitam da su ponovno snimali soundtrack, navodno je čitav dijalog snimljen, tu su novi lik i gameplay elementi...neodređeni su glede prezentacije, ali imalo bi smisla da je barem engine nadograđen. U tom slučaju je "samo" remaster, ali kako god bilo, igra stiže na nove platforme i to je odlična vijest.