Neda mi se o tim moralnim smjernicama.

Sto puta već diskutirana tema, kako je u argentini, kako u švicarskoj, kako u hrvatskoj.

I uvijek; nemoj kupovat na toj i toj stranici, nemoj tako, nemoj ovako, nemoj vamo, nemoj zbog njega, nemoj, nemoj nemoj!

doktor1 Tvoj je novac i slobodno ga trosi kako zelis, no ja cu u svakom slucaju, bio ti ili netko drugi istaknuti ovakve stvari jer se za osobnu korist radi kolektivna steta.

Da odmah skrenem sa offtopica:

Top!
    Geralt of Hobbitsville

Samo sam probao i mogu reći da je ovo uvelike vizualno bolje od Original Sin 2!
    UI, detalji, zvukovi… Impresivno

doktor1 Ja sam nekih 7-8h odigrao prije par tjedana i bilo je taman. Vidio mehanike koje sam htio, dovoljno isprobao da znam da je to to i sad se ceka strpljivo.

Za sada imam nekog lika u planu, ali moram jos odluciti na kraju za klasu. Cak me i obicni Fighter privlaci, ali nekako se tu vrte i Wild Magic Sorcerer i Ranger.

Ha mislim do izlaska, sutra u 17 po našem vremenu.
      Neznam točno…

Inače, dali je ovo moguće? Da se Orin kao jedan od negativaca može ubaciti u naš tim…

Znam da mi možemo lagano padati pod utjecaj Mind Flayera, ako ne i postati jedan…

doktor1 Ha mislim do izlaska, sutra u 17 po našem vremenu.
        Neznam točno…

Or anyone who plans to before its full release in August.

Već sam im se bio spreman napiti Belgijske krvi ako ne dobijem digitalnu knjižicu.

Znači, izdali su igru nakon tri godine u EA i ja u cutscenama u desnom kutu imam ogromna slova igrine verzije kao i kada igram ispod minimape!!!

Nema potrebe za komentare tipa, lako za to, kolda je bitno bla bla, ali u RPG igri da ja u cutsceni gledam te brojeve i dok igram mi je totalni kretenizam!
        Kako to NITKO nije vidio prije izdavanja igre!!?? Svi ti developeri su postali jebivjetri.

Strašno

I edge panning tj pomicanje kamere kada kursor miša dođe do ruba ekrana ne radi!!

Fico

Aha, sada sam ja diva jer želim da edge panning radi kako treba i njurgam jer mi u cutsceni ogrmnim slovim u kutu piše verzij igre!? U FINALNOJ VERZIJI igre?

Inače, ovo je drastično bolje od early accesa!

Za lika sam uzeo Karlach

doktor1 Ti si diva jer za RPG od preko 100h, ispoliranih vizuala, balansiranog i raznovrsnog gameplaya, atmosfericnog soundtracka i kvalitetnog pisanja zbog ostavljenog teksta verzije i manjka edge-panninga napises sljedece:

Svi ti developeri su postali jebivjetri.

Već vidim igrin metascore ispod 80 zbog te velike tragedije.

Možda sam malo preburno reagirao, ali kako ti to može ostati u igri!

Inače, vizualno igra izgleda mnogo bolje od Original Sin 2; 1440p na RX 5700 i ultra postavkama radi super. Iako je ton i dizajn sličan Divintiy igrama ovdje je ipak manje "cartony" i ima ozbiljniji ton.
          Muzika je isto +5!

WTF, koliki je to kursor na videu Ha-Ha-Ha

Danas će se igrat pa napišem dojmove nakon par sati…

doktor1 Inače, vizualno igra izgleda mnogo bolje od Original Sin 2; 1440p na RX 5700 i ultra postavkama radi super. Iako je ton i dizajn sličan Divintiy igrama ovdje je ipak manje "cartony" i ima ozbiljniji ton.

Ako se ne varam, poprilicno su nadogradili engine usred Early Accessa. To im je omogucilo da Baldur's Gate kao grad uopce nema ucitavanja. Sto je nevjerojatno jer ima toliko interakcija, a jos mozes igrati u co-opu i raditi u isto vrijeme kaos na razlicitim mjestima. Stvarno impresivan posao.

Jedne od prvih recenzija sa ocjenom:

Tech Radar - 5/5

Baldur's Gate 3 is a fine contender for one of the best video game RPGs ever made. It's the most ambitious RPG out there, and the painstakingly accurate rendition of Dungeons & Dragons will delight fans. A must-play, even if some frustrations with D&D's format might grate.

WGTC - 4.5/5

An excellent follow-up to its decades-old predecessor, 'Baldur's Gate III' sets a new gold standard for RPGs in the modern age. Though it has its fair share of buggy problems, the vibrant world, intriguing storytelling, and captivating gameplay more than make up for its shortcomings.

ZTGD - 9.5/10

The team at Larian Studios are to be commended, Baldur’s Gate 3 is nothing short of a masterpiece when it comes to RPG’s.

exputer - 5/5

Baldur’s Gate 3 is one of the greatest CRPGs of all time, and hands down one of the greatest games I have ever played. Everything about this game is as close to an authentic Dungeons & Dragons as I could ask for in a video game. From the excellent narrative to the charming characters and even the combat, I adore everything about this title.

• FFA +1

Znači riješili smo i tu dilemu (ako ju je ikad i bilo s obzirom da se radi o Larianu) koji je najbolji RPG 2023. Good.